Σάββατο 19 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Τη Δευτέρα τα σπουδαιότερα

Το ντέρμπι Αρη - Παναθηναϊκού τη Δευτέρα, ξεχωρίζει στη Basket league

Eurokinissi

Το ντέρμπι Αρη - Παναθηναϊκού τη Δευτέρα, ξεχωρίζει στη Basket league
Στη Θεσσαλονίκη στρέφεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της 7ης αγωνιστικής στην Basket League, όπου τη Δευτέρα θα διεξαχθεί στο «Νίκος Γκάλης» το ντέρμπι του προγράμματος μεταξύ Αρη και Παναθηναϊκού, που καίγονται για τη νίκη. Οι «κιτρινόμαυροι», που προέρχονται από την πρώτη τους ευρωπαϊκή ήττα στο FIBA Champions League από τη Νίμπουργκ στην Τσεχία αλλά και από την κακή εμφάνιση παρά τη νίκη κόντρα στον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, ψάχνουν την τόνωση για την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας. Παράλληλα επιδιώκουν τη νίκη και για πρακτικούς λόγους αφού ήδη έχουν μείνει πίσω από την πρώτη τετράδα στη βαθμολογία και σε ενδεχόμενη νέα αποτυχία θα χάσουν κι άλλο έδαφος. Για τους «πράσινους» ο αγώνας στη Θεσσαλονίκη κλείνει μια δύσκολη βδομάδα, που περιλάμβανε τις διπλές υποχρεώσεις για την Ευρωλίγκα κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακό ενώ ετοιμάζονται για ένα ακόμη δύσκολο τεστ. Μετρώντας ήδη μια ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, περιθώρια νέων απωλειών δεν υπάρχουν στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Κατά τ' άλλα, θεωρητικό προβάδισμα στα προγνωστικά έχουν οι δύο συγκάτοικοι και αήττητοι του ρετιρέ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ, αγωνιζόμενοι με το Λαύριο εκτός και τον Προμηθέα Πατρών εντός, αντίστοιχα, μια αγωνιστική πριν από τη δική τους μονομαχία.

Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής και το ντέρμπι της Πελοποννήσου μεταξύ Απόλλωνα Πάτρας και Κόροιβου Αμαλιάδας.

Το πρόγραμμα αναλυτικά: ΣΑΒΒΑΤΟ: ΑΕΚ - Προμηθέας Πάτρας (17.00 Cosmote Sports), Tρίκαλα - ΠΑΟΚ (17.00 Novasports 2 λεπτό/λεπτό), Κολοσσός Ρόδου - Δόξα Λευκάδας (17.00 Νovasports 2 λ/λ) Απόλλων Πάτρας - Κόροιβος (Νοvasports 2 λ/λ), Κύμη - Ρέθυμνο (17.00). ΔΕΥΤΕΡΑ: Λαύριο - Ολυμπιακός (17.00 Νovasports 3), Aρης - Παναθηναϊκός (19.00 Νοvasports 2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ