Παρασκευή 2 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ
Καλεί στο σημερινό παναναπηρικό συλλαλητήριο

Προσυγκέντρωση στις 9.30 π.μ. στον πεζόδρομο Κοραή

Από παλιότερη κινητοποίηση με συμμετοχή της ΣΕΑΑΝ
Από παλιότερη κινητοποίηση με συμμετοχή της ΣΕΑΑΝ
Στο παναναπηρικό συλλαλητήριο, σήμερα, στις 10 π.μ., στην Ομόνοια, συμμετέχει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) και απευθύνει κάλεσμα σε αναπήρους, χρόνια πάσχοντες, γονείς παιδιών με αναπηρία να κάνουν δική τους υπόθεση την επιτυχία του. Η προσυγκέντρωση της ΣΕΑΑΝ, του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής και Νήσων και του Σωματείου Εργαζομένων σε Μονάδες, Ιδρύματα και Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ) έχει οριστεί στις 9.30 π.μ., στον πεζόδρομο της Κοραή. Το συλλαλητήριο οργανώνεται με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, Μέρα των Ατόμων με Αναπηρία.

Στην προσυγκέντρωση της ΣΕΑΑΝ καλεί και η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ, αναδεικνύοντας τα προβλήματα και το πλαίσιο πάλης για τα ζητήματα της Ειδικής Αγωγής. Σημειώνεται ότι η ΔΟΕ έχει προκηρύξει 4ωρη διευκολυντική στάση εργασίας για τη συμμετοχή στο παναναπηρικό συλλαλητήριο.

Επίσης, στάση εργασίας για σήμερα (από τις 9 π.μ. έως το τέλος της βάρδιας) έχει προκηρύξει και το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, για όλους τους εργαζόμενους ΑμΕΑ, προκειμένου να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο. «Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας, στηρίζουμε τους συναδέλφους ΑμΕΑ των Δήμων μας, να συμμετέχουν μαζικά στο παναναπηρικό συλλαλητήριο», σημειώνει στην ανακοίνωσή του.

Στη Θεσσαλονίκη, η ΣΕΑΑΝ καλεί σήμερα σε συγκέντρωση στις 10 το πρωί έξω από το ΙΚΑ της Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Τέλος, η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Βορείου Αιγαίου (ΠΟΑμεΑ) καλεί σε συγκεντρώσεις σήμερα, στις 10.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία κάθε νησιού της Περιφέρειας Β. Αιγαίου. Στη Χίο, κινητοποίηση θα γίνει στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Βουνακίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ