Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ
Το Σάββατο η νέα πανελλαδική σύσκεψη

Στην τελική ευθεία, με συσκέψεις και αγωνιστικές πρωτοβουλίες, μπαίνουν οι προετοιμασίες για τη νέα πανελλαδική σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, το Σάββατο 17/12, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο Γεωπονίας του ΤΕΙ Λάρισας, αντικείμενο της οποίας θα αποτελέσει η κλιμάκωση και ο πανελλαδικός συντονισμός των κινητοποιήσεων της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Σε αυτό το πλαίσιο, χτες, μετά από κάλεσμα Αγροτικών Συλλόγων του νησιού πραγματοποιήθηκε παγκρήτια σύσκεψη στις Αρχάνες, με ομιλητή τον Βαγγέλη Μπούτα, εκ μέρους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Παράλληλα, την Πέμπτη 15/2, ο Σύλλογος Γεωργών Βέροιας, ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» και ο Αγροτικός Σύλλογος Γυψοχωρίου Πέλλας προγραμματίζουν κινητοποίηση στις 10.30 π.μ., στον ΕΛΓΑ της Βέροιας. Αντίστοιχες κινητοποιήσεις προγραμματίζονται την ίδια μέρα και στη Δυτική Μακεδονία (ΕΛΓΑ Κοζάνης).

Την Παρασκευή 16/2, τέλος, θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο με τρακτέρ στο κέντρο της Αγιάς στη Λάρισα, στις 11 π.μ., μετά από απόφαση σε σύσκεψη που οργάνωσαν την περασμένη Τετάρτη η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και οι Αγροτικοί Σύλλογοι της επαρχίας Αγιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ