Τρίτη 20 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Σε δεκάδες χώρους δουλειάς

Διακινώντας τον «Ριζοσπάστη» σε γκαράζ πλοίου
Διακινώντας τον «Ριζοσπάστη» σε γκαράζ πλοίου
Πενταπλάσιο αριθμό φύλλων από το συνηθισμένο διακίνησε η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών της ΚΟ Αττικής πραγματοποιώντας δεκάδες εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς. Από το πρωί του Σαββάτου τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ ξεκίνησαν τη διακίνηση σε μια σειρά μεγάλους και μικρότερους χώρους δουλειάς, μεταφέροντας σε εκατοντάδες εργαζόμενους το κάλεσμα να προμηθευτούν τον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» με τις Θέσεις της ΚΕ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, έγιναν δύο και τρεις εξορμήσεις έξω από τον ίδιο χώρο, κυρίως έξω από μεγάλα τηλεφωνικά κέντρα, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι βάρδιες των εργαζομένων. Για την επιτυχία της πανεξόρμησης είχε προηγηθεί ανάλογη προετοιμασία: Στους χώρους είχαν αναρτηθεί αφίσες, είχαν μοιραστεί ανακοινώσεις και είχε γίνει κάλεσμα από τα μέλη της ΚΝΕ και του Κόμματος στους συναδέλφους τους να προμηθευτούν τον «Ριζοσπάστη» της Κυριακής. Σε ορισμένες περιπτώσεις είχαν οργανωθεί περιοδείες με στελέχη του Κόμματος, όπου η συζήτηση για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ συνοδεύτηκε με κάλεσμα στους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην πλατιά συζήτηση που επιδιώκει να ανοίξει το Κόμμα μαζί τους και με αφορμή το επικείμενο Συνέδριο. Εκτός από τους χώρους δουλειάς, εξορμήσεις έγιναν και σε γειτονιές, στα σπίτια εργαζομένων στον κλάδο.

Ο Σ. Τσιμπόγλου μιλάει στους ναυτεργάτες
Ο Σ. Τσιμπόγλου μιλάει στους ναυτεργάτες
Αντίστοιχες εξορμήσεις έγιναν και σε δεκάδες ακόμα χώρους δουλειάς: Σε εργοστάσια, μεγάλα καταστήματα, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, ΟΤΑ κ.λπ.

Σε καράβια στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκαν οι Οργανώσεις των ναυτεργατών, πραγματοποιώντας περιοδεία με επικεφαλής τον Σάββα Τσιμπόγλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Οι περισσότεροι ναυτεργάτες ήξεραν ότι ο «Ριζοσπάστης» κυκλοφορεί με τις Θέσεις, αφού είχαν ενημερωθεί από τα μέλη του Κόμματος. Κατά την περιοδεία, έγινε συζήτηση στα μηχανοστάσια των πλοίων και άνθρωπο τον άνθρωπο, με αποτέλεσμα να παίρνουν «Ριζοσπάστη» πρώτη φορά αρκετοί ναυτεργάτες. Στη συζήτηση κυριάρχησαν τα συμπεράσματα από την πρόσφατη μεγάλη μάχη που έδωσαν με την 9ήμερη απεργία, που αφήνει παρακαταθήκη για τις επόμενες αναμετρήσεις με το εφοπλιστικό κεφάλαιο και τις αστικές κυβερνήσεις.


Από εξόρμηση της ΤΟ Τηλ/νιών στην «e Value»
Από εξόρμηση της ΤΟ Τηλ/νιών στην «e Value»

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ