Πέμπτη 22 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα

Σήμερα και τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται οι εξής γιορτές για τα παιδιά:

-- Σήμερα, Πέμπτη, από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του, για τους μαθητές που συμμετέχουν στα μαθήματα στήριξης, τους γονείς και τους καθηγητές τους. Επίσης, την Παρασκευή 29/12, στις 11 π.μ., στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου θα γίνει εκδήλωση για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, εργαζομένων και ανέργων.

-- Αύριο, Παρασκευή, από τη Λαϊκή Επιτροπή Κερατσινίου - Δραπετσώνας, στις 7 μ.μ., διοργανώνεται εκδήλωση αλληλεγγύης για τους ανέργους και τα παιδιά τους, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» (Μ. Ασίας 24, Ταμπούρια), με παράσταση Καραγκιόζη και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.

-- Αύριο, Παρασκευή, από το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, στις 6.30 μ.μ. στο θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης (Σ. Βενιζέλου 112-114). Θα παρουσιαστεί η παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας» από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηλιούπολης «Τέχνης Θεάτρου».

-- Το Σάββατο 24/12, από το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στα γραφεία του, με ζωγραφική, κατασκευές και παιχνίδι.

-- Την Τρίτη 27/12, από την Ενωση Γυναικών Λάρισας και το Συνδικάτο Οικοδόμων, στο Εργατικό Κέντρο στις 6 μ.μ. Θα γίνει συζήτηση με θέμα «Πώς μιλάμε στα παιδιά μας για τον πόλεμο και την προσφυγιά», με την Εύη Κοντόρα, συγγραφέα και αντιπρόεδρο της ΟΓΕ. Θα παρουσιαστεί, επίσης, η παράσταση «Ο Καραγκιόζης και το πηγάδι των ευχών», από το θέατρο σκιών «Κοσμάς Παναγιώκας».

-- Την Τετάρτη 28/12, από τον Σύλλογο Γυναικών Περάματος «Εστία της Γυναίκας», στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου (Καραολή & Δημητρίου 20).

-- Την Τετάρτη 28/12, από σωματεία και φορείς στα Χανιά, στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Θα περιλαμβάνει κουκλοθέατρο από την ομάδα «ΚΟΥ ΚΛΟ», εργαστήρι κατασκευών, ενώ στο χώρο θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ