Πέμπτη 22 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ανυποχώρητοι οι εργαζόμενοι στην «Καρυπίδης»

Σήμερα η εκδήλωση αλληλεγγύης από τη Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ

Ανυποχώρητοι συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «Καρυπίδης ΑΒΕΕ» (πρώην «Αρβανιτίδης»), παρά τους εκβιασμούς της εργοδοσίας, που εκφράστηκαν και χτες κατά τη διάρκεια της τριμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας.

Οι εκπρόσωποι της «Καρυπίδης ΑΒΕΕ» κατέφυγαν σε εκβιασμούς, λέγοντας αρχικά ότι η «ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ» απέσυρε το ενδιαφέρον της και ότι η «Καρυπίδης» κινδυνεύει να οδηγηθεί σε πτώχευση. Στη συνέχεια άφησαν να εννοηθεί ότι συζητούν το ενδεχόμενο να πληρωθεί το σύνολο των οφειλόμενων δεδουλευμένων στους εργαζόμενους αλλά δεν κάνουν πίσω από τη μείωση μισθών κατά τουλάχιστον 20%. Οι εκπρόσωποι του Πανελλαδικού Σωματείου των Εργαζομένων ξεκαθάρισαν ότι δεν κάνουν βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις τους για εξόφληση όλων των δεδουλευμένων που τους οφείλονται από το Φλεβάρη, διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και καμία συζήτηση για ατομικές συμβάσεις με μειώσεις μισθών.

Στο μεταξύ, εκδήλωση αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους της «Καρυπίδης» οργανώνει η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, σήμερα, Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στη μεγάλη αίθουσα του ΕΚΘ. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από θεατρικό έργο για τα παιδιά και εγγόνια των εργαζομένων στην επιχείρηση αλλά και άλλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ