Παρασκευή 24 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
27ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Πλήθος εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα

Στη Σάμο θα μιλήσει την Κυριακή 26 Αυγούστου, ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Νίκος Σοφιανός, σε εκδήλωση του 27ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που πραγματοποιείται στο Καρλόβασι, στις 8 το βράδυ στον προαύλιο χώρο της Πορφυριάδας. Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης πλαισιώνουν τα ροκ σχήματα «Εξώδικον» (πρώην «Παρά θίν' αλός») και «Φαύλος Κύκλος», καθώς επίσης και οι μουσικοί Γ. Λουλουργάς, Στ. και Χρ. Κουτράκη, Αντ. Σολούνιας με ρεμπέτικα και έντεχνα τραγούδια.

Το ταξίδι του 27ου Φεστιβάλ συνεχίζεται με πολλές ακόμα εκδηλώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, σε πόλεις και χωριά της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, οι εκδηλώσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες είναι οι εξής:

Σήμερα Παρασκευή

- Κεντρικές εκδηλώσεις του 27ου Φεστιβάλ στα Γιαννιτσά Πέλλας. Η εκδήλωση θα γίνει στις 8 μ.μ. στην πλατεία ΕΠΟΝ, στον πεζόδρομο της πόλης. Θα μιλήσει η Νένα Νικοπολιτίδου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

- Σήμερα ξεκινάει το καθιερωμένο πλέον αθλητικό ραντεβού της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης, το τριήμερο τουρνουά μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Αναγέννησης.

- Επίσης, στην Αντίκυρα Βοιωτίας, στις 8.30 το βράδυ, με θέμα την Παιδεία.

- Στα Πλατάνια Πρεβέζης, στις 9 μ.μ., με θέμα «Ναρκωτικά. Οι θέσεις της ΚΝΕ».

Αύριο Σάββατο

- Στο Αλιβέρι Εύβοιας, στις 8.30 το βράδυ, με θέμα «Πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά».

- Στη Δεσφίνα Φωκίδας, στις 8.30 το βράδυ, με θέμα την ειρήνη.

- Στη Δράμα στις 8.30 μ.μ., στο πάρκο Δημοτικού Κήπου στην κεντρική εκδήλωση του Φεστιβάλ θα μιλήσει ο Γ. Στουραΐτης, γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της ΚΝΕ.

- Στην πλατεία Λόφων, στη Φλώρινα, στις 8 μ.μ., εκδήλωση για τον πόλεμο και τις εξελίξεις στην ΠΓΔΜ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ