Τρίτη 3 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιδράσεις των κομμάτων στην Ελλάδα

Στην καταδίκη της «τρομοκρατίας» εστιάζουν η ελληνική κυβέρνηση και τα άλλα αστικά κόμματα στις ανακοινώσεις τους για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, γεγονός που συσκοτίζει ακόμα περισσότερο το ευρύτερο πλαίσιο των ενδοϊμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και των αντιθέσεων, που έχουν μετατρέψει σε μπαρουταποθήκη την ευρύτερη περιοχή.

Τον αποτροπιασμό του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος, και την αμέριστη συμπαράσταση του ελληνικού προς τον τουρκικό λαό. Ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, με μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τόνισε πως «πρέπει να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας ώστε το 2017 να είναι χρονιά ειρήνης και ασφάλειας».

«Θλίψη και οδύνη για το τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία. Ας είναι το τελευταίο για το 2017...» ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη. «Συμπαράσταση στον τουρκικό λαό και στις οικογένειες των θυμάτων. Κανένας συμβιβασμός με τέρατα της τρομοκρατίας. Ο κόσμος μας δεν τους χωράει», έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Στ. Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού.

«Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες καταδικάζουμε με έντονο αποτροπιασμό την απίστευτης νοσηρότητας τρομοκρατική ενέργεια», δήλωσε η εκπρόσωπος του κόμματος, Μανταλένα Παπαδοπούλου. «Ολόκληρος ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να ενωθεί στον αγώνα ολοκληρωτικής συντριβής του απάνθρωπου Ισλαμικού Κράτους», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ενωση Κεντρώων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ