Τρίτη 10 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Τούς βολέψαμε... »

«Βολέψαμε 9.000 πρόσφυγες, μας μείνανε 1.000 στις σκηνές». Με αυτήν την προκλητική δήλωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης ... εξήρε το κυβερνητικό έργο. Κι αυτό την ίδια στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι ξεπαγιάζουν μέσα σε σκηνές με πολικές θερμοκρασίες, ενώ πολλοί από αυτούς το προηγούμενο διάστημα εγκατέλειψαν μόνοι τους τους καταυλισμούς με τα παιδιά τους στα χέρια, αναζητώντας ένα ζεστό χώρο.

Ομως, ο βουλευτής συνέχισε ακάθεκτος: «Σας λέω ότι το να μείνουν έστω λίγοι άνθρωποι, δηλαδή αν έχεις 10.000 ανθρώπους και κατόρθωσες κάπως να βολέψεις 9.000 και σου μείνανε 1.000 στις σκηνές, όσο και να προσπαθήσεις να ενισχύσεις τις σκηνές με επιπλέον καλύμματα και θερμαντικά σώματα, το πρόβλημα παραμένει, αλλά πάντα προσπαθείς. Προσπαθείς για 10 πρόσφυγες, θα καταφέρεις τα οκτώ...», σχολίασε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αρμόδιος υπουργός Γ. Μουζάλας χτες στη Βουλή απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση, ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίστηκε ότι τα προβλήματα είναι λίγα.

Ετσι απλά είναι τα πράγματα για την κυβέρνηση... Κι ας μην ισχύουν όσα λέει, κάτι που το αποδεικνύει η ίδια η πραγματικότητα και οι δεκάδες καταγγελίες φορέων που βιώνουν από κοντά το δράμα των προσφύγων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ