Τετάρτη 22 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ»
Κάλεσμα για συμμετοχή στη σημερινή κινητοποίηση

Σε μαζικό και δυναμικό «παρών» στη σημερινή ένστολη διαμαρτυρία με το μπλοκ και το πλαίσιο αιτημάτων της «Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστών», καλεί με σχετική της ανακοίνωση η παράταξη. Η πανελλαδική συγκέντρωση των Ομοσπονδιών των εργαζομένων σε Αστυνομία, Λιμενικό και Πυροσβεστική θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Η ανακοίνωση επισημαίνει, ανάμεσα στα άλλα, ότι με τη συμμετοχή των εργαζομένων των Σωμάτων Ασφαλείας στην πανελλαδική συγκέντρωση σήμερα, κλιμακώνεται ο αγώνας ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που είναι στα σκαριά. Στο όνομα των διαπραγματεύσεων και της νέας «αξιολόγησης», η κυβέρνηση φέρνει νέες μειώσεις στους μισθούς, τις συντάξεις και στο εισόδημα. Προχωρά σε παραπέρα ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων. Από τις μειώσεις των μισθών, των συντάξεων, τη βαριά φορολογία, θα εξοικονομήσουν νέα κεφάλαια για τη μεγαλύτερη ανάπτυξη των κερδών τους οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες και οι εφοπλιστές.

(...) Αντιστεκόμαστε στα σχέδια της κυβέρνησης για το ξεσπίτωμα των πυροσβεστών, με το νέο Κανονισμό Μεταθέσεων που ετοιμάζει. Λέμε "όχι" και στις προτάσεις του προεδρείου και της πλειοψηφίας της Ομοσπονδίας των Πυροσβεστών, που συμπλέουν με τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης ενάντια στους πυροσβέστες. Διεκδικούμε την επέκταση του θεσμού των Βαρέων, Ανθυγιεινών και Επικίνδυνων επαγγελμάτων στο Δημόσιο και για τους πυροσβέστες, καθώς και την προστασία της υγείας και της ασφάλειας κατά την υπηρεσία μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ