Τετάρτη 22 Φλεβάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συνεχίζεται η πανελλαδική στήριξη στον διωκόμενο δήμαρχο Πατρέων

Καθημερινά καταφθάνουν στο Δημαρχείο της Πάτρας νέες αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων, Σωματείων και φορέων που δηλώνουν τη στήριξή τους στον δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη, στη δίκη του με τη Χρυσή Αυγή, απαιτώντας να σταματήσει η δίωξή του και να αναλάβουν προς αυτή την κατεύθυνση πρωτοβουλίες η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες.

Μεταξύ των αποφάσεων που έφθασαν στο Δημαρχείο, είναι: Τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Πύργου, Λεβαδέων, Καλαμπάκας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Σερβίων - Βελβεντού. Επιτροπή Ειρήνης Ιλίου. Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου. Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, ΕΛΜΕ Χανίων. ΔΣ ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Κατερίνης. Επίσης τη συνεχιζόμενη δίωξη του κομμουνιστή δημάρχου καταδικάζει, με ψήφισμα που ενέκρινε το Σάββατο 18 Φλεβάρη, η Γενική Συνέλευση προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας, μετά από πρόταση της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών».

Στο μεταξύ, στάση εργασίας τη μέρα της δίκης του δημάρχου, δηλαδή αύριο Πέμπτη, 23 Φλεβάρη, κήρυξε το Σωματείο Οδηγών - Χειριστών Δήμου Πατρέων, με συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο και πορεία - συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια, ζητώντας να σταματήσει τώρα η δίωξη του δημάρχου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ