Τετάρτη 1 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Εκδηλώσεις σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος

Εκδηλώσεις με θέμα τις Θέσεις της ΚΕ του Κόμματος για το 20ό Συνέδριο διοργανώνουν το επόμενο διάστημα οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

  • Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 11 π.μ., σε περιοδεία στο ΤΕΙ Σερρών, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Γάζος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

  • Την Πέμπτη 2 Μάρτη:

-- Στις 12 μ., στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στην αίθουσα 209, θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στη 1 μ.μ., στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ), στην αίθουσα Δ 12, θα μιλήσει ο Γιώργος Καλύβας, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 2 μ.μ., στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο πορτοκαλί αμφιθέατρο, θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 12 μ., σε σύσκεψη σπουδαστών στο ΤΕΙ Λάρισας, θα μιλήσει ο Γ. Παντελίδης, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., στο Πανεπιστήμιο στη Σάμο, στο κτίριο Εμπορικής, θα μιλήσει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Τη Δευτέρα 6 Μάρτη:

-- Στις 3 μ.μ., στο Πανεπιστήμιο στη Ρόδο, στην αίθουσα χορού, θα μιλήσει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Την Τρίτη 7 Μάρτη:

-- Στις 12.30 μ.μ., στη Φιλοσοφική Σχολή Αθήνας, στην αίθουσα 313, θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

  • Την Τετάρτη 8 Μάρτη:

-- Στη 1 μ.μ., στη Φυσικομαθηματική Σχολή, στο αμφιθέατρο 21 του Μαθηματικού, θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 1.30 μ.μ., στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο αμφιθέατρο 2, Γενικές έδρες ΣΕΜΦΕ, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 2 μ.μ., στις Σχολές Υγείας του Πανεπιστημίου Αθήνας, στο αμφιθέατρο ΠΑΘ.ΑΝ, θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στις 12 μ., στο Χημείο, στο αμφιθέατρο Υ, θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, Γραμματέας της ΤΕ ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στις 4 μ.μ., στο Πανεπιστήμιο στη Μυτιλήνη, στην αίθουσα θάλασσα Β, θα μιλήσει ο Νίκος Λάππας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Την Πέμπτη 9 Μάρτη:

-- Στις 11.30 π.μ., στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, στην αίθουσα Α (κάτω από το «Σίδερη»), θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ