Τρίτη 21 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

«ΑΦΟΙ ΒΛΑΧΟΥ»: Γενική Συνέλευση πραγματοποιούν σήμερα το μεσημέρι, στην αλλαγή της βάρδιας, οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο «Αφοι Βλάχου». Στη συνέλευση η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων θα ενημερώσει για τα νέα αντεργατικά μέτρα και θα συζητηθεί η οργάνωση της πάλης το επόμενο διάστημα.

«ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ»: 48ωρη απεργία ξεκινάνε σήμερα οι εργαζόμενοι στην «Εθνική Ασφαλιστική». Η Επιτροπή Αγώνα στο Σύλλογο Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιρειών, τοποθετούμενη με αφορμή την επικείμενη πώληση της εταιρείας, προβάλλει τα αιτήματα να μη χαθεί καμία θέση εργασίας, να διασφαλιστεί για όλους μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

«ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ»: Σε ανοιχτή σύσκεψη - συνέλευση καλεί σωματεία και φορείς το Σωματείο Εργαζομένων στην εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ», σήμερα Τρίτη, στις 13.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων (Φαβιέρου 30, Μεταξουργείο). Η σύσκεψη οργανώνεται στο πλαίσιο της δράσης του Σωματείου ενάντια στα νέα μέτρα κυβέρνησης - κουαρτέτου, στα οποία περιλαμβάνεται και η ένταξη δημόσιων κοινωφελών φορέων στο «υπερταμείο» ιδιωτικοποιήσεων. Την Πέμπτη 23/3, το Σωματείο έχει προκηρύξει στάση εργασίας, από τις 10 π.μ. και καλεί σε συγκέντρωση στις 10.30 π.μ., στο υπουργείο Οικονομικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ