Τετάρτη 22 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

«Φτάνει πια! Με το ΚΚΕ για το δίκιο μας, τις σύγχρονες ανάγκες μας!»: Με το σύνθημα αυτό και μετά τις επιτυχημένες πικετοφορίες των ΚΟ του ΚΚΕ ενάντια στη «νέα συμφωνία - λεηλασία» που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση με το κουαρτέτο, η δραστηριότητα στην Αττική συνεχίζεται με περιοδείες και συγκεντρώσεις σε τόπους δουλειάς και συνοικίες. Πιο συγκεκριμένα:

-- Σήμερα Τετάρτη, στις 11 π.μ., στη φαρμακοβιομηχανία «KLEVA» θα περιοδεύσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Αύριο Πέμπτη, στις 10 π.μ., στην εταιρεία «DEFENSE», θα περιοδεύσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Αύριο Πέμπτη, στις 9.30 π.μ., στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, θα περιοδεύσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 27 Μάρτη, στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση της ΚΟ Ολυμπιακού Χωριού, στο Στέκι της Λαϊκής Επιτροπής (Κακλαμανάκη 21). Θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος του Γραφείου της ΠΕ Δυτικής Αθήνας και Γραμματέας της ΤΕ Μενιδίου - Φυλής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ