Τετάρτη 22 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καθημερινές παρουσιάσεις των Θέσεων της ΚΕ

Από σύσκεψη στη Γερμανία. Εκδηλώσεις έγιναν σε Φρανκφούρτη, Κολωνία, Γκίτερσλο, Βούπερταλ, Ντίσελντορφ και Στουτγάρδη
Από σύσκεψη στη Γερμανία. Εκδηλώσεις έγιναν σε Φρανκφούρτη, Κολωνία, Γκίτερσλο, Βούπερταλ, Ντίσελντορφ και Στουτγάρδη
Στην ημερήσια διάταξη των Οργανώσεων του Κόμματος και της ΚΝΕ είναι η συζήτηση με την εργατική τάξη των Θέσεων της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο, με τις συσκέψεις και τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί να είναι εκατοντάδες.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, εκτός από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και το νέο πακέτο αντιλαϊκών μέτρων που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, βρίσκονται και τα καθήκοντα του Κόμματος, όπως αποτυπώνονται στις Θέσεις της ΚΕ. Το περιεχόμενο της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, το στέριωμα της Κοινωνικής Συμμαχίας και η απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουν αυτοί οι στόχοι, η οικοδόμηση και η ανάπτυξη του Κόμματος ειδικά στους τόπους δουλειάς ξεχωρίζουν στην κουβέντα με τους φίλους και οπαδούς του ΚΚΕ.

Σήμερα και τις επόμενες μέρες, οι εκδηλώσεις Οργανώσεων του Κόμματος και της ΚΝΕ συνεχίζονται με το εξής πρόγραμμα:

  • Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Μπουρνάζι Περιστερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, κτίριο «Ξυλοτεχνία» (Δημοσθένους και Παρασκευοπούλου), θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Μεταμόρφωση Αττικής, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Στη Χαλκίδα μίλησε ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ
Στη Χαλκίδα μίλησε ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ
-- Στις 7 μ.μ. στον Υμηττό, στην αίθουσα του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Νέα Ερυθραία, στο Πνευματικό Κέντρο (Βίλλα Κώνστα, Λουκή Ακρίτα 4)), θα μιλήσει ο Θάνος Πολύδωρος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Βορείου Τομέα Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ηράκλειο Κρήτης, στη μουσική σκηνή «ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ», θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης. Θα ακολουθήσει μουσικοθεατρική παράσταση.

  • Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., στην Καισαριανή, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Σύρο, στο Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων, θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Ρίζωμα Τρικάλων, στο καφενείο «Κατσάνου», θα μιλήσει ο Χρ. Κούτσικος, μέλος της ΤΕ Τρικάλων.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Πηγή Τρικάλων, στο καφενείο «Τέγος», θα μιλήσει ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση των Οργανώσεων Παιδαγωγικών τμημάτων Πάτρας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, θα μιλήσει η Παναγιώτα Βασιλακοπούλου, μέλος της ΤΕ ΑΕΙ - ΤΕΙ.

  • Την Παρασκευή 24 Μάρτη:

Χαλκίδα
Χαλκίδα
-- Στις 8 μ.μ., στα Χανιά, στο Εργατικό Κέντρο (Μάρκου Μπότσαρη 68), θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Βαθύ Σάμου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τη Γυναικεία Ισοτιμία και Χειραφέτηση.

-- Στις 7 μ.μ., στη Ράξα Τρικάλων, στο καφενείο «Ακρίβος», θα μιλήσει ο Γιώργος Καΐκης, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση των Οργανώσεων Φυσικομαθηματικής Πάτρας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στα γραφεία της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, θα μιλήσει ο Νότης Κοντοπρίας, μέλος της ΤΕ ΑΕΙ - ΤΕΙ.


Στην Πρέβεζα μίλησε ο Θ. Τζίμας, μέλος της ΚΕ
Στην Πρέβεζα μίλησε ο Θ. Τζίμας, μέλος της ΚΕ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ