Πέμπτη 23 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Την Κυριακή 26 Μάρτη, στις 11 π.μ., οι Οργανώσεις Βορείου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και τα Παραρτήματα Ν. Ιωνίας, Ν. Ηρακλείου, Ν. Φιλαδέλφειας, Μεταμόρφωσης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής στους 22 κομμουνιστές αντιστασιακούς ήρωες του Μπλόκου της Καλογρέζας (15 Μάρτη 1944). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του μνημείου των εκτελεσθέντων, με προσυγκέντρωση στις 10.15 π.μ., στην πλατεία Αναπήρων στην Καλογρέζα. Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ προβάλλει το ιστορικό ντοκιμαντέρ της ΚΕ του Κόμματος, με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε», την Κυριακή 26 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΚΑΠΗ του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων. Θα μιλήσει ο Ανδρέας Κοκοσάλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ. Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Για το Γυναικείο Ζήτημα

Σήμερα Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» (Μαυροκορδάτου 3), η ΤΕ Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής, παρουσιάζει την έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Το Γυναικείο Ζήτημα από την πρωτόγονη κοινωνία στη σύγχρονη εποχή» της Α. Μ. Κολοντάι. Θα μιλήσει η Κάτια Κρόκου, στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ