Πέμπτη 23 Μάρτη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Παρουσιάσεις των Θέσεων της ΚΕ

Σήμερα και τις επόμενες μέρες, οι εκδηλώσεις Οργανώσεων του Κόμματος και της ΚΝΕ συνεχίζονται με το εξής πρόγραμμα:

  • Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., στην Καισαριανή, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Σύρο, στο Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων, θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Πηγή Τρικάλων, στο καφενείο «Τέγος», θα μιλήσει ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Ρίζωμα Τρικάλων, στο καφενείο «Κατσάνου», θα μιλήσει ο Χρ. Κούτσικος, μέλος της ΤΕ Τρικάλων.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη της ΚΟΒ Βασιλικών Θεσσαλονίκης, στη Δημοτική Αίθουσα Βασιλικών, θα μιλήσει ο Ηλίας Γκουτζηγιάννης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 7 μ.μ, σε εκδήλωση των Οργανώσεων Παιδαγωγικών Τμημάτων Πάτρας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, θα μιλήσει η Παναγιώτα Βασιλακοπούλου, μέλος της ΤΕ ΑΕΙ - ΤΕΙ.

  • Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 8 μ.μ., στα Χανιά, στο Εργατικό Κέντρο (Μπότσαρη Μάρκου 68), θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Βαθύ Σάμου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για την Γυναικεία Ισοτιμία και Χειραφέτηση.

-- Στις 7 μ.μ., στη Ράξα Τρικάλων, στο καφενείο «Ακρίβος», θα μιλήσει ο Γιώργος Καΐκης, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Στις 8 μ.μ., στους Κήπους Κύμης, στο μαγαζί του Γ. Αντωνίου, θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, Γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ, σε εκδήλωση των Οργανώσεων Φυσικομαθηματικής Πάτρας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στα γραφεία της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, θα μιλήσει ο Νότης Κοντοπρίας, μέλος της ΤΕ ΑΕΙ - ΤΕΙ.

  • Την Κυριακή, 26 Μάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Παγκράτι, καφετέρια «ΠΟΥΡΝΑΡΟΥΣΑ» (Ευφράνορος 10, πλ. Πλαστήρα), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στον Χριστό Ραχών Ικαρίας (αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου), θα μιλήσει ο Σταύρος Τάσσος, βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ