Τρίτη 4 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις αντιλαϊκές πολιτικές

Την ίδια αντιλαϊκή πολιτική διανθισμένη με δόσεις «κοινωνικής ευαισθησίας» πρόκειται να ...ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στην 66η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από τη συνάντηση που είχε χτες ο Κ. Σημίτης με αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ. Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Χρ. Πολυζωγόπουλος κινήθηκε στη γραμμή αποδοχής και στήριξης της κυβέρνησης, ενώ στον αντίποδα ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΕΕ και της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, κάλεσε την εργατική τάξη σε επιφυλακή και τους εργαζόμενους στη Βόρεια Ελλάδα ν' απαντήσουν αγωνιστικά, διαδηλώνοντας το Σάββατο,στην Εκθεση Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της.

Το αγωνιστικό ραντεβού των συνδικάτων και των εργαζομένων της Θεσσαλονίκης έχει κλειστεί για το Σάββατο στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πύλη του λιμανιού. Ταυτόχρονα, οι φιλειρηνικές δυνάμεις δίνουν το δικό τους ραντεβού την προηγούμενη μέρα, έξω από το πρώην στρατόπεδο Κόδρα στις 8.00 το βράδυ.

Εξάλλου, την ερχόμενη Τρίτη 11 Σεπτέμβρη πραγματοποιείται η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα.


ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ