Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΔΕΔΥ
Με συνέπεια στην αδράνεια

Αποδεχόμενη τον καθορισμό νέου μισθολογίου για τους δημόσιους υπαλλήλους από επιτροπή - όπως ανακοίνωσε χτες ο πρωθυπουργός - χωρίς στο μεταξύ να έχει υπάρξει από την πλευρά της κυβέρνησης αποδοχή των θέσεων της ΑΔΕΔΥ, η πλειοψηφία της Εκτελεστικής Επιτροπής τους που συνεδρίασε χτες στηρίζει για μια ακόμη φορά την αντιδημοσιοϋπαλληλική πολιτική της κυβέρνησης.

Στο μεταξύ σήμερα, στις 11 το πρωί, η Γραμματεία γυναικών της ΑΔΕΔΥ προγραμματίζει παράσταση διαμαρτυρίας, με συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Κοραή, για το οικογενειακό επίδομα. Η ΕΣΑΚ Δημοσίου έχει προτείνει τη χορήγηση του επιδόματος και στους δυο συζύγους με αναδρομική ισχύ από τότε που διακόπηκε και με αύξησή του, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.

Από την πλευρά της, η πλειοψηφία της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ, ύστερα και από τη χτεσινή συνεδρίαση της ΕΕ, αποφάσισε να αποστείλει στον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη τις θέσεις της, αποφεύγοντας οποιαδήποτε αγωνιστική πρωτοβουλία, ενόψει της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ