Τετάρτη 5 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΠΙΔΕΣ: ΦΙΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 0 -3
Στόχος επετεύχθη

Αποστολή εξετελέσθη και με το παραπάνω για τον Ανδρέα Μιχαλόπουλο και τους παίχτες του. Αρκετά άνετα, όπως φαίνεται και από το τελικό 3 - 0, επικράτησαν της Φιλανδίας, διατηρώντας την πρωτιά στον όμιλο και ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης. Πλέον η ελληνική ομάδα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αγγλία στις 10 Οκτώβρη (με δεδομένο ότι οι Αγγλοι νίκησαν χτες την Αλβανία) χρειάζεται μόνο έναν βαθμό για να πάρει την απευθείας πρόκριση στα τελικά του οικείου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι «γαλανόλευκοι» από την αρχή έδειξαν τις διαθέσεις τους αναλαμβάνοντας τα ηνία του παιχνιδιού. Εχασαν ευκαιρίες, με πιο κλασική το δοκάρι του Βακουφτσή (9') αλλά για να πανηγυρίσουν γκολ περίμεναν ως το 42'. Σε ανατροπή του Σεϊταρίδη ο διαιτητής έδειξε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Κυριαζής. Το ίδιο σκηνικό υπήρξε και στο β' ημίχρονο. Οι διεθνείς μας μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το ματς και το κατάφεραν. Το... πρώτο βήμα (γκολ) έγινε στο 51' με σουτ από τον Βακουφτσή και το επόμενο και τελικό στο 65' ύστερα από κεφαλιά του Ταυλαρίδη.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Κορχόνεν, Κοσκίνερ, Τσαραγιάρδι, Χεϊλίγκανγκας, Παρμέλα, Τιμόσκα (53' Χαάραλα), Οκόνεν, Χαάπαλα, Ρόιχα, Βαϊρίνεν, Κόπτεφ. ΕΛΛΑΔΑ: Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Πίτσος, Κυριαζής, Ταυλαρίδης, Κυργιάκος, Αμανατίδης, Κατσουράνης (72' Ιορδανίδης), Παπαδόπουλος, Βακουφτσής (67' Νάστος), Θεοδωρίδης (79' Γήττας).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ