Σάββατο 8 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ
Απεργία για την υπεράσπιση της Κυριακής αργίας

Να πάρουν μέρος μαζικά αύριο Κυριακή στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που πραγματοποιείται στον κλάδο με αφορμή το άνοιγμα των καταστημάτων για μια ακόμα Κυριακή καλεί τους εργαζόμενους στο εμπόριο ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Η προσυγκέντρωση του ΣΕΑ ορίστηκε στα γραφεία του (Αγ. Φιλοθέης 5β - Πλ. Μητροπόλεως) στις 10.30 π.μ., ενώ ο Σύλλογος καλεί τους εμποροϋπαλλήλους, κόντρα στην επίθεση της μεγαλοεργοδοσίας, να διεκδικήσουν: Νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, μισθούς που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες, υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης.

Παράλληλα, καλεί τους εργαζόμενους στον κλάδο να δώσουν συνέχεια στον αγώνα τους με την απεργία της Πρωτομαγιάς, αλλά και με ετοιμότητα για απεργιακή απάντηση στα νέα μέτρα που φέρνουν κυβέρνηση και κουαρτέτο.

Αντίστοιχο κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργία απευθύνει η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, καλεί σε συμμετοχή στη Συνέλευση του σωματείου, την Κυριακή 23/4, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση στο εμπόριο καλούν επίσης τα Σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου, Λέσβου και άλλα κλαδικά σωματεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ