Παρασκευή 14 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Οριακές καταστάσεις στον Ηρακλή

Μπορεί αγωνιστικά τα πράγματα να έχουν αλλάξει για τον Ηρακλή, αφού οι συνεχόμενες επιτυχίες το τελευταίο διάστημα αναπτέρωσαν τις ελπίδες για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο στα εξωαγωνιστικά ζητήματα η κατάσταση όχι μόνο δεν βελτιώνεται, αλλά γίνεται και χειρότερη.

Ετσι, μετά τη νέα προχτεσινή τιμωρία της αφαίρεσης 6 βαθμών για παλιές οφειλές προς παίκτες (Γιάννη Αντωνίου και Γιώργο Μπλέτσα), αν αυτές δεν διευθετηθούν εντός πέντε εργάσιμων ημερών, ήρθε και η ανακοίνωση των παικτών του «Γηραιού» για την οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν. Η κατάσταση αυτή περιγράφεται στην ανακοίνωση από τους παίκτες ως «δραματική», και, όπως επισημαίνουν, επηρεάζει τους ίδιους αλλά και τις οικογένειές τους. Επίσης προειδοποιούν ότι αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, θα σταματήσουν τις προπονήσεις.

Την ίδια ώρα, η χτεσινή φημολογία ήθελε τον τεχνικό του Ηρακλή Σάββα Παντελίδη να έχει πάρει την απόφαση για αποχώρηση, μετά και από τις νέες αρνητικές εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα του «Γηραιού». Και όλα αυτά λίγο πριν τις δύο εναπομείνασες καθοριστικές αγωνιστικές στη Super League, που θα κρίνουν το μέλλον του Ηρακλή στην κατηγορία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ