Παρασκευή 21 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΔ
Κριτική με βάση τους στόχους του κεφαλαίου

Στο γνωστό της μοτίβο συνεχίζει η ΝΔ την κριτική της προς την κυβέρνηση, ότι αδυνατεί να δώσει ανάσες στην εγχώρια καπιταλιστική οικονομία, ενσωματώνοντας ταυτόχρονα λαϊκά στρώματα στους στόχους αυτούς.

Ενδεικτικά, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Β. Κικίλιας, έλεγε χτες ότι «δεν ευημερούν ούτε οι άνθρωποι, ούτε οι αριθμοί. Στην πραγματική οικονομία έχουμε: 144.000 νέους ανέργους, από τον Οκτώβριο του 2016 έως τον Ιανουάριο του 2017! 1 δισ. αύξηση των "κόκκινων" δανείων, μόνο τον Ιανουάριο του 2017! 1,2% ύφεση, το τελευταίο τρίμηνο του 2016! 2,3 δισ. εκροή καταθέσεων, το πρώτο δίμηνο του 2017!».

Η δε τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, είπε στον ρ/σ «Alpha 989» ότι «δεν υπάρχει Πάσχα που να πέρασε και να έχει τέτοια εικόνα η αγορά. Ποιο πλεόνασμα λένε; Είναι το μεγαλύτερο υφεσιακό πλεόνασμα που υπάρχει. Οι δείκτες ανάπτυξης πέφτουν κάτω από το 1% (...) Κάθε μονάδα δείκτη στην ανάπτυξη ισούται με χιλιάδες θέσεις εργασίας και ο Παππάς λέει "δεν μας ενδιαφέρει"; Εχουν χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ρ/σ «Αθήνα 9,84», επικαλούμενος την πρόσφατη χαρακτηριστική δήλωση του Π. Μοσκοβισί που «έδωσε στο Ευρωκοινοβούλιο δημόσια συγχαρητήρια στην κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, γιατί μέσα σε έναν χρόνο ολοκλήρωσε πάνω από 200 μνημονιακές δράσεις», μίλησε για... συνειδησιακά προβλήματα που έχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που τάχα ψηφίζουν μέτρα με τα οποία δεν συμφωνούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ