Κυριακή 23 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αντίστοιχες δραστηριότητες και στη Θράκη

Με στόχο την ενίσχυση της διεθνιστικής, εργατικής αλληλεγγύης, δραστηριότητες με τη συμμετοχή Τούρκων συνδικαλιστών και αγωνιστών θα πραγματοποιηθούν μπροστά στην Πρωτομαγιά και στη Θράκη, από τις τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ και τα ταξικά σωματεία της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό προγραμματίζονται:

-- Το Σάββατο 29/4, στην Κομοτηνή, εκδήλωση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής και του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης (μέλος της ΟΓΕ), στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης, με τίτλο «Οι αγώνες των καπνεργατών της περιοχής των δεκαετιών '20 και '30 φωτίζουν τον δρόμο του αγώνα για έναν κόσμο χωρίς πολέμους, προσφυγιά, εκμετάλλευση». Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει θεατρικό, χαιρετισμό από Τούρκο συνδικαλιστή και χαιρετισμό από εκπρόσωπο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

-- Την ίδια μέρα, στην Ξάνθη, το πρωί προγραμματίζεται περιοδεία σε εμπορομάγαζα και το παζάρι της πόλης. Στις 6 μ.μ., συγκέντρωση στον οικισμό του Δροσερού. Και στις 10 μ.μ., σύσκεψη με εργάτες στο χωριό Κένταυρος.

-- Την Κυριακή 30/4 το απόγευμα, μεγάλη εκδήλωση του ΠΑΜΕ στην Ξάνθη.

-- Την Πρωτομαγιά, οι Τούρκοι συνδικαλιστές θα χαιρετίσουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, που θα γίνουν στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης και μπροστά από το δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ