Τετάρτη 26 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ
Συνάντηση του δημάρχου με συμβασιούχους εργαζόμενους

Συνάντηση με τους εργαζόμενους του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, που προσλήφθηκαν με 8μηνη σύμβαση και απασχολούνται στον τομέα της Παιδείας, είχαν χτες ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Ο δήμαρχος ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ότι ο δήμος έχει ανάγκη από μόνιμο προσωπικό και όχι από εργαζόμενους που θα φύγουν μετά από 8 μήνες αφού πάρουν «τζούρα ζωής», διότι οι εργαζόμενοι είναι η κινητήρια δύναμη του δήμου, είναι οι παραγωγοί του πλούτου.

Ακόμα, αναφέρθηκε στη νέα αγωνιστική πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής (αντίστοιχη με την πορεία κατά της ανεργίας Πάτρα - Αθήνα) τον Ιούνη, για πορεία στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να λείψει κανείς. Μαζί θα πορευτούμε, γιατί μας απαγορεύουν την εργασία. Είμαστε απέναντι σε όλες τις κυβερνήσεις που θεωρούν τους εργαζόμενους έξοδο και τα παιδιά μας κόστος. Και είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους. Η δημοτική αρχή συνεχίζει τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες για μόνιμη σταθερή δουλειά, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα».

Ο αντιδήμαρχος, από την πλευρά του, επίσης, καλωσόρισε τους συγκεκριμένους εργαζόμενους, τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή είναι στο πλευρό τους και τους κάλεσε να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ