Τρίτη 23 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ωρα πρόκρισης για Εθνική ανδρών

Στη μάχη για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ του 2018, που θα διεξαχθεί σε Ιταλία και Βουλγαρία, ρίχνεται από σήμερα η Εθνική ανδρών συμμετέχοντας στον β' προκριματικό όμιλο, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Ολλανδία. Αντίπαλοι της Εθνικής, εκτός της οικοδέσποινας χώρας, θα είναι οι Σλοβακία, Αυστρία, Λουξεμβούργο, Μολδαβία. Η Εθνική ανοίγει τους αγώνες σήμερα με αντίπαλο τη Μολδαβία (18.30).

Οι πρώτες ομάδες των ομίλων προκρίνονται απευθείας στην τελική φάση ενώ οι δεύτερες θα μετάσχουν στον 3ο προκριματικό γύρο (11 - 16 Ιούλη). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Αρσενιάδης, μιλώντας για τους αγώνες, αν και αναγνώρισε ότι ο πήχης δυσκολίας ανεβαίνει, δήλωσε αισιόδοξος για την ετοιμότητα της ομάδας.

Την ελληνική ομάδα αποτελούν οι: Κώστας Στιβαχτής, Θάνος Τερζής, Δημήτρης Τζούριτς, Σωτήρης Σωτηρίου, Νίκος Ζουπάνης, Σωτήρης Πανταλέων, Ανδρέας Ανδρεάδης, Γιάννης Τακουρίδης, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Φράγκος, Μενέλαος Κοκκινάκης, Γιώργος Στεφάνου, Δημήτρης Γκαράς.

Τα άλλα σημερινά ματς του ομίλου: (16:00) Σλοβακία - Αυστρία, (21.00) Λουξεμβούργο - Ολλανδία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ