Τρίτη 23 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Προβάδισμα «Δικεφάλων»

Προβάδισμα στη μάχη για την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Super League, που οδηγεί στη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, πήραν οι δύο «Δικέφαλοι», ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μετά τις εντός έδρας νίκες τους επί Παναθηναϊκού και Πανιωνίου αντίστοιχα, για την 3η αγωνιστική της διαδικασίας.

Στο αθηναϊκό ντέρμπι του ΟΑΚΑ, η «Ενωση» επικράτησε με 1-0 των «λαβωμένων» από βασικές απουσίες (με τιμωρημένους και τραυματίες) «πρασίνων», «ρεφάροντας» την προηγούμενη ήττα της από τον Πανιώνιο και ανεβαίνοντας ξανά στην κορυφή. Το παιχνίδι ήταν μέτριο από πλευράς θεάματος, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις. Στο β' μέρος, μετά και τις αλλαγές του Χιμένεθ (κυρίως την είσοδο των Αραούχο, Χριστοδουλόπουλου), έγιναν πιο επιθετικοί. Τη λύση για την ΑΕΚ έδωσε ο Χριστοδουλόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή στο 83'.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ με το 1-0 επί του Πανιωνίου και πλέον, περιμένοντας και τη δικαίωση και τους 3 βαθμούς από τον διακοπέντα αγώνα με τον Παναθηναϊκό, βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για πρωτιά. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν πιο επιθετικός σε σχέση με τους φιλοξενούμενους, που επέλεξαν την προσοχή στην άμυνα και τις αντεπιθέσεις. Σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Πρίγιοβιτς στο 75', ωστόσο καθοριστικό σημείο στο παιχνίδι ήταν επίσης η αποβολή του Μασούντ λίγο νωρίτερα (68'), η οποία άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα.

  • Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΕΚ 6, ΠΑΟΚ 5, Πανιώνιος 4, Παναθηναϊκός 2. Σημείωση: Δεν υπολογίζεται ο αγώνας ΠΑΟ - ΠΑΟΚ, για τον οποίο εκκρεμεί η απόφαση των πειθαρχικών οργάνων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ