Παρασκευή 26 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΑΕΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Πρώτη με αυτοδυναμία η «Αγωνιστική Ενότητα Πλοιάρχων - Μηχανικών»

Σε πρώτη δύναμη με αυτοδυναμία αναδείχτηκε η «Αγωνιστική Ενότητα (ΑΓΕΝ) Πλοιάρχων - Μηχανικών» Ασπροπύργου στις εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ του Συλλόγου. Σε σύνολο 281 ψηφισάντων, πήρε 131 ψήφους και 4 έδρες, το άλλο ψηφοδέλτιο που κατέβηκε, η ΑΕΠ - ΠΟΡΕΙΑ (με μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της ΛΑΕ και άλλων αστικών κομμάτων) πήρε 115 ψήφους και 3 έδρες, ενώ υπήρξαν 23 άκυρα και 12 λευκά ψηφοδέλτια.

Σε ανακοίνωση σχετικά με τα αποτελέσματα, η ΑΓΕΝ, αφού χαιρετίζει τους σπουδαστές που την ανέδειξαν πρώτη δύναμη για δεύτερη συνεχή χρονιά, τονίζει: «Είναι μήνυμα αισιοδοξίας και αγωνιστικής ανάτασης! Με νέες δυνάμεις θα συνεχίσουμε τον αγώνα για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη σχολή και τη ζωή μας (...) Η υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της ΑΓΕΝ στέλνει ηχηρό μήνυμα σε εφοπλιστές - κυβέρνηση - διοίκηση, καταδικάζοντας την άθλια κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ναυτικές σχολές, συνολικότερα στη ναυτική εκπαίδευση, την ίδια μας τη ζωή στο καράβι και τη στεριά».

Και η ΑΓΕΝ επισημαίνει ότι οι εκπρόσωποί της στο ΔΣ, όπως έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα, θα μπουν μπροστά για να είναι ο σύλλογος ακόμα πιο ζωντανός, να συσπειρώνει ακόμα περισσότερους σπουδαστές «στη διεκδίκηση και την πάλη για να μπορούμε όλοι να σπουδάζουμε αυτό που αγαπάμε χωρίς εμπόδια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ