Παρασκευή 9 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις στην Κεντρική Μακεδονία

Με συσκέψεις, εκδηλώσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, εκθέσεις κ.ά. ξεδιπλώνεται η πολιτική δραστηριότητα των Οργανώσεων της ΚΝΕ στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας μέσα στο μήνα Ιούνη. Σε αυτό το πλαίσιο, αυτές τις μέρες προγραμματίζονται:

Σήμερα Παρασκευή, η Μαθητική ΟΒ Βέροιας διοργανώνει στις 6 μ.μ., σύσκεψη με θέμα «Τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα», στα γραφεία της ΚΟ Βέροιας.

Επίσης, σήμερα Παρασκευή, η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, σύσκεψη με θέμα «Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά, για την ισχυροποίηση της ΚΝΕ σε κάθε τμήμα και σχολή, για την αγωνιστική ανασυγκρότηση του φοιτητικού - σπουδαστικού κινήματος». Ακόμα, από τις 12 έως τις 16 Ιούνη και από τις 19 έως τις 23 Ιούνη στο χώρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, θα προβάλλονται εκθέσεις που επιμελήθηκαν μέλη και φίλοι της ΚΝΕ, με θέμα «Οι σπουδές στην ΕΣΣΔ» και «Σοσιαλισμός vs Καπιταλισμός: ανάπτυξη για ποιον;».

Ακόμα, την Κυριακή 11 Ιούνη, οι ΟΒ της Τούμπας θα πραγματοποιήσουν, στις 8 μ.μ., σύσκεψη με θέμα «100 χρόνια από τη μεγάλη Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση... Ο πάγος έσπασε, ο δρόμος χαράχτηκε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ