Πέμπτη 22 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Λιβαδειάς καλεί σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο της Κρύας, με θέμα «Καπιταλιστική ανάπτυξη: Ποιος ωφελείται; Η θέση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ., στα Βασιλικά Εύβοιας (καφενείο Γιώργου Θεοχάρη), σε πολιτική συγκέντρωση θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας και Γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ., διοργανώνονται λαϊκά γλέντια στη Λάρισα από τις ΚΟΒ Φαλάνης Λάρισας, 4ου Διαμερίσματος και Γιάννουλης.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Ξάνθης καλεί στο Εργατικό Κέντρο, σε εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου «Δικτατορία 1967 - 1974, Kείμενα και Nτοκουμέντα». Θα μιλήσει ο Νίκος Φακιρίδης, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, στο Μπίλειο Πνευματικό Κέντρο, διοργανώνει εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οχτωβριανή Επανάσταση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία, προβολή - αφιέρωμα στον Οχτώβρη του 1917 και μουσικό πρόγραμμα.

-- Στις 9 μ.μ., σε λαϊκό γλέντι στη Σούρπη Μαγνησίας, θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΟ Περιστερίου Αττικής καλεί σε λαϊκό γλέντι στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αγ. Ιερόθεου (Οδός Αναπαύσεως - σταθμός μετρό Ανθούπολη).

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Μεσογείων - Λαυρεωτικής διοργανώνει μουσικό αφιέρωμα στον λαϊκό συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη, στο «Οινοποιείο του Πέτρου», στην Παλλήνη (Λ. Μαραθώνος 117).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ