Παρασκευή 23 Ιούνη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΑΣ - ΟΤΑ
Αγώνας διαρκείας - Καμιά απόλυση συμβασιούχου!

«Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους συμβασιούχους και μονίμους που πήραν μαζικά μέρος όλο αυτό το διάστημα στον αγώνα για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία. Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που πήραν μαζικά και μαχητικά μέρος στη σημερινή συγκέντρωση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΑΣ - ΟΤΑ.

Και υπογραμμίζει: «Συνεχίζουμε με αγώνα διαρκείας με αποκλεισμούς στα αμαξοστάσια των Δήμων. Δίνουμε τη μάχη στους χώρους δουλειάς με όλες μας τις δυνάμεις. Να βροντοφωνάξουμε παντού "Καμιά απόλυση συμβασιούχου!", να το πάρουν χαμπάρι ότι δεν θα κάνουμε πίσω αν δεν προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση στη μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου. Αυτή είναι η μόνη λύση που ικανοποιεί τις ανάγκες των εργαζομένων, δεν κάνουμε βήμα πίσω. Δεν θα περάσει η κοροϊδία της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, ούτε τα σχέδιά τους για εξαπάτηση, παγίδευση και διάσπαση των εργαζομένων».

Καλώντας όλους τους εργαζομένους στους δήμους σε συμμετοχή στη νέα απεργία και την πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα την Πέμπτη 29/6, καθώς και στις άλλες κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν για τις επόμενες μέρες, η ΔΑΣ - ΟΤΑ απευθύνει ταυτόχρονα κάλεσμα να αξιοποιηθεί την Τρίτη 27/6 και την Τετάρτη 28/6 ο αποκλεισμός των αμαξοστασίων για να γίνουν πολύμορφες κινητοποιήσεις στους Δήμους, «δημιουργώντας κλίμα συμπαράστασης από μαζικούς φορείς, από άλλα εργατικά σωματεία και τα φτωχά λαϊκά στρώματα».

Υπογραμμίζει, τέλος, ότι στη χτεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ - ΟΤΑ, «προτείναμε τη συνέχιση και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και τονίσαμε δύο βασικά ζητήματα που είναι αναγκαία για την επιτυχία του αγώνα που φαίνεται ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο: Πρώτον να γίνει υπόθεση των Επιτροπών Αγώνα των Συμβασιούχων και των Σωματείων η συνέχιση και η οργάνωση του αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς και, δεύτερον, να ανοίξουμε με κάθε τρόπο τις κινητοποιήσεις μας και τις καταλήψεις έτσι ώστε να υπάρχει η αλληλεγγύη από την κοινωνία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ