Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Στους νεανικούς ρυθμούς του Φεστιβάλ

Από αύριο ξεκινούν και οι κεντρικές τριήμερες εκδηλώσεις στο Ηράκλειο Κρήτης, τη Λάρισα και την Καλαμάτα, όπου αντίστοιχα θα μιλήσουν την Κυριακή ο Ορέστης Κολοζώφ, ο Σπύρος Χαλβατζής κι ο Θόδωρος Τζιατζής, μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι εκδηλώσεις του Ηρακλείου πραγματοποιούνται στο Πάρκο Γεωργιάδη και αύριο περιλαμβάνουν νεανικό κρητικό συγκρότημα με τον Χρήστο Ζηδιανάκη, συζήτηση για τις εργασιακές σχέσεις και το Ασφαλιστικό και κρητική μουσική με το συγκρότημα του Χαρίλαου Παπαδάκη.

Το Σάββατο 15/9 η κεντρική ομιλία θα γίνει από τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Επίσης, θα υπάρχει μουσική από το ροκ συγκρότημα «Ψευδαισθήσεις», αφιέρωμα στο αντάρτικο τραγούδι και ρεμπέτικο πρόγραμμα με το συγκρότημα του Φουκάκη.

Την Κυριακή 16/9, πέρα από την κεντρική πολιτική ομιλία του Ορέστη Κολοζώφ, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική από το ροκ συγκρότημα «Φάσμα», πολιτικό τραγούδι με τον Γιώργο Μπαχρή, ξένο ροκ με τους «On the rocks» και συναυλία των «Ενδελέχεια».

Λάρισα

Το πρόγραμμα των τριήμερων κεντρικών εκδηλώσεων στη Λάρισα, που θα γίνουν στις 14, 15 και 16 Σεπτέμβρη στο Κηποθέατρο, περιλαμβάνει: Την Παρασκευή 14/9 στην κεντρική εξέδρα στις 8.00 μ.μ. άνοιγμα από μέλος του ΝΣ Λάρισας της ΚΝΕ, και ακολουθεί πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα

Το Σάββατο 15/9 στην κεντρική εξέδρα θα υπάρξει ομιλία μέλους του ΚΣ της ΚΝΕ και στις 10.30 μ.μ. συναυλία από το συγκρότημα «ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ». Στη β` εξέδρα στις 8.15 μ.μ. ερασιτεχνικό τραγούδι και στις 10.30 μ.μ. ρεμπέτικο γλέντι με το συγκρότημα «ΝΟΣΤΟΣ».

Την Κυριακή 16/9 στην κεντρική εξέδρα στις 9.00 μ.μ. αφιέρωμα στη δράση και το έργο της ΟΚΝΕ και στις 10.00 μ.μ. ομιλία του Σπύρου Χαλβατζή, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στις 10.30 μ.μ. συναυλία με το συγκρότημα «ΟΝΑΡ». Στη β` εξέδρα στις 7.30 μ.μ. ερασιτεχνικό συγκρότημα, στις 8.00 μ.μ. συζήτηση με θέμα «Αντιιμπεριαλιστική Πάλη και νεολαία» και στις 10.30 μ.μ. ρεμπέτικο γλέντι με το συγκρότημα του Ν. Γάλλου.

Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο του Λιμενικού και αύριο περιλαμβάνει άνοιγμα από το γραμματέα του ΝΣ Μεσσηνίας της ΚΝΕ, Χρήστο Παπάζογλου, συζήτηση για την Ανώτατη Εκπαίδευση με τους Μάκη Πέτσα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, Περικλή Μαντά, εκπρόσωπο της ΔΑΠ, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, της ΠΑΣΠ και Δημήτρη Οικονομάκο της ΠΚΣ, ροκ συναυλίες από τα συγκροτήματα «Ιχνηλάτες» και «Ασκοί του Αιόλου», ρεμπέτικο πρόγραμμα από τον Νίκο Λειβαδίτη.

Το Σάββατο θα γίνει συζήτηση για «τα προβλήματα των οικονομικών μεταναστών στο νομό», θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ για τις κινητοποιήσεις της Γένοβα, ομιλία από τον Φώτη Ρηγανάκο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και αφιέρωμα στο εργατικό - πολιτικό τραγούδι με τον Τάκη Σταθέα.

Την Κυριακή θα μιλήσει ο Θόδωρος Τζιατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με έντεχνο και παραδοσιακό τραγούδι.

Επίσης, άλλες εκδηλώσεις γίνονται σε Χαλκίδα, Λαμία, Κόρινθο, Κοζάνη, Ρέθυμνο, Βέροια, Ρόδο, Ορεστιάδα, Ξάνθη και αλλού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ