Τετάρτη 5 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση εργαζομένων ηλεκτρολόγων και εργαζομένων στο ξύλο στην Αθήνα, στα γραφεία του Κόμματος (Κολωνού 3), θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Κατασκευών.

-- Στις 7.30 μ.μ., στους Αγίους Αναργύρους, σε πολιτική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία, θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8.30, μ.μ., στην Α. Γλυφάδα, στην αυλή των κομματικών γραφείων (Αριστοτέλους 1, Τερψιθέα), η ΚΟ Γλυφαδας προβάλλει την ταινία «Παιδαγωγικό Ποίημα», τιμώντας τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση.

-- Στις 7 μ.μ., στο Κιλκίς, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, η ΤΟ Βιομηχανίας και η ΤΟ Κιλκίς της ΚΟ Κ. Μακεδονίας καλούν σε εκδήλωση για τον πρωτοπόρο ρόλο των βιομηχανικών εργατών.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Νίκαια, στην πλατεία Παιδικής Στέγης, θα παρουσιαστεί η έκδοση «Από τη μαχητική πείρα των μπολσεβίκων», με κείμενα του Λένιν της περιόδου 1905 - 1917.

-- Στις 8 μ.μ., στη Δραπετσώνα, στα γραφεία της ΚΟΒ (Πόντου 46), θα προβληθεί η ταινία «Πώς δενότανε τ' ατσάλι», στο πλαίσιο αφιερώματος στην Οκτωβριανή Επανάσταση.

-- Στις 9 μ.μ., στο χωριό Φήκη Τρικάλων, στο καφενείο «Μπέσσας», σε συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ στους αγρότες, θα μιλήσει ο Γιάννης Τσιούτρας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Θεσσαλίας.

Αύριο Πέμπτη:

-- Στη 1 μ.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της FRONERI στον Ταύρο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών Αττικής καλεί σε εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Από τη μαχητική πείρα των μπολσεβίκων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ (Γ' Σεπτεμβρίου 110, πλατεία Βικτωρίας).

Την Παρασκευή 7 Ιούλη, στις 9 μ.μ., η ΚΟ Μεγάρων του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «Κονάκι» στη Ν. Πέραμο, δίπλα στη θάλασσα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ