Πέμπτη 13 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Σύννεφα» στα τηλεοπτικά

Στα άκρα φαίνεται να οδηγούνται οι σχέσεις της Super League με το συνδρομητικό κανάλι της «Νova», που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας μέχρι το 2019, κάτι όμως που μετά τις τελευταίες εξελίξεις γίνεται αβέβαιο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού είναι έντονα δυσαρεστημένοι από την κωλυσιεργία για μια σειρά ζητήματα που παραμένουν άλυτα. Ανάμεσα σ' αυτά είναι και η απάντηση από πλευράς Λίγκας στην πρόταση του καναλιού για μείωση 18% στο συμβόλαιο των δύο πλευρών. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τη «Nova», ενόψει της σημερινής κρίσης συνεδρίασης της Λίγκας (ΓΣ και ΔΣ), να καταθέτει πρόταση για συναινετική λύση της συνεργασίας αν η μείωση στα χρήματα που έχουν να λαμβάνουν οι ΠΑΕ από τα τηλεοπτικά δεν γίνει δεκτή. Εκτός των άλλων, «αγκάθι» στις συζητήσεις των δύο πλευρών αποτελεί και η πρόθεση του ΠΑΟΚ να μην ενταχθεί στην κεντρική διαχείριση, όπως και το γεγονός ότι η πρόταση από πλευράς καναλιού για μείωση των ομάδων σε 14 από τη μεθεπόμενη χρονιά παραμένει ουσιαστικά «στον αέρα» από πλευράς Λίγκας.

Από την άλλη πλευρά, κύκλοι της Super League, σχολιάζοντας τη χτεσινή φημολογία για πρόθεση «διαζυγίου» από πλευράς «Nova», τόνισαν πως για να γίνει αυτό θα πρέπει αυτός που θα «σπάσει» τη σύμβαση να αναλάβει και το κόστος που έχει προβλεφθεί στη σχετική συμφωνία των δύο πλευρών, αναφερόμενοι φυσικά στην πληρωμή της προβλεπόμενης ρήτρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στην τελική ευθεία για Βούκοβιτς

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς έχει μπει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα τόσο με τον Σέρβο στόπερ όσο και με την Κόνιασπορ στην οποία ανήκει, και πλέον εκτός απροόπτου ο 29χρονος θα γίνει παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας. Μάλιστα, χτες αναμενόταν στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

ΑΕΚ: Ευχάριστα νέα για Σιμόες

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον τεχνικό της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ σχετικά με τον τραυματισμό του Σιμόες. Οι χτεσινές εξετάσεις του παίκτη έδειξαν τελικά ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, που περισσότερο είναι ένα οίδημα. Κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης ενδέχεται να προλάβει και το τελευταίο μέρος της προετομασίας στην Πολωνία, ενώ σίγουρα θα είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα της Ενωσης (26 Ιούλη). Αντίθετα, ο Χιμένεθ είδε τον Τσιγκρίνσκι να αποχωρεί από τη χτεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις.

ΠΑΟΚ: Ρέι και επίσημα

Και με τη «βούλα» παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από χτες ο Αργεντινός γκολκίπερ Ροντρίγκο Ρέι, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του 26χρονου παίκτη. Πρόκειται για την τέταρτη προσθήκη στο ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά», μετά τους Μακ, Λεβέκ και Λημνιό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ