Τρίτη 18 Ιούλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 10 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ΕΛΣΑ - SILGAN METAL PACKAGING, στου Ρέντη, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «Pharmathen» στην Παλλήνη, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Εργαζομένων Δήμου Πάτρας διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Διοίκηση και οι θέσεις του ΚΚΕ», στα γραφεία της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας (12ου Συντάγματος 34), στην Πάτρα. Θα μιλήσει η Κ. Σίμου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και γραμματέας της ΚΟΒ Εργ. Δήμου Πάτρας.

-- Στις 9.30 μ.μ., στην Αιανή Κοζάνης, στον προαύλιο χώρο του ΚΑΠΗ Αιανής προβάλλεται το ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τον ΔΣΕ με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε!»

Αύριο Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., στη Θήβα, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, θα παρουσιαστεί η έκδοση του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ «Δικτατορία 1967 - 1974. Κείμενα και Ντοκουμέντα». Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει σύντομη ξενάγηση στις παρακείμενες αποθήκες όπου κρατήθηκαν οι συλληφθέντες της περιοχής από τη χούντα τον Απρίλη του 1967 μέχρι να πάρουν το δρόμο της εξορίας.

Την Πέμπτη 20 Ιούλη:

-- Στις 9.30 μ.μ., στην Πάτρα, στο Λαϊκό Θεατράκι της οδού Γερμανού και Ηλείας, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τον ΔΣΕ με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε!».

-- Στις 8.30 μ.μ., στην Ανω Κώμη Κοζάνης, στο Πνευματικό Κέντρο, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τον ΔΣΕ με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε!»

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΟ ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής καλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τον ΔΣΕ με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε!», στον κινηματογράφο «Studio».

Την Παρασκευή 21 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στη Λευκάδα, η ΤΕ Λευκάδας διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στον Τάσο Μανωλίτση, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, στο σπίτι του στη Νικιάνα Λευκάδας. Θα μιλήσει η Φωτεινή Τσώλου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας. Στο χώρο θα υπάρχει έκθεση αρχειακού υλικού του Τ. Μανωλίτση που η σύζυγός του, σ. Βασιλική, παραχώρησε στο Αρχείο του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Το Σάββατο 22 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., στο Ηράκλειο, στην πλατεία της Εμπάρου, η ΤΕ Ηρακλείου διοργανώνει εκδήλωση για τα 70 χρόνια από τη μάχη του ΔΣΕ στην Εμπαρο. Θα μιλήσει ο Πάνος Καραγιώργος, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ (2017-07-19 00:00:00.0)
Προβολές του ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τον ΔΣΕ (2016-12-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ