Τρίτη 8 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Τελειώνει του Ζιλέ για Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χτες για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Βέλγος μέσος Γκιγιόμ Ζιλέ, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τη γαλλική Ναντ στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο παίκτης αναμενόταν αργά χτες το απόγευμα να περάσει τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και μετέπειτα να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους». Την ίδια ώρα, χτεσινά σενάρια έκαναν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τη γερμανική Μπάγερ Λεβερκούζεν για παραχώρηση του Παναγιώτη Ρέτσου από την ελληνική ομάδα. Μάλιστα, αυτό φέρεται ότι θα συμβεί μετά τους αγώνες του Ολυμπιακού με τη Ριέκα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΑΟΚ: Παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αφού ο 28χρονος γκολκίπερ συμφώνησε χτες οριστικά με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για συνεργασία ενός χρόνου. Μάλιστα, ο παίκτης, που την περσινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθούν τα τυπικά της συμφωνίας.

ΑΕΚ: Καθοριστικές αναμένεται να είναι οι επόμενες μέρες για το ζήτημα του Γιάκομπ Γιόχανσον στην ΑΕΚ. Με το χρόνο να πιέζει πλέον, το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσει αν ο παίκτης θα παραχωρηθεί τελικά στην Τουλούζ, από την οποία φέρεται να έχει γίνει πρόταση, ή αν θα του προσφερθεί νέο συμβόλαιο από πλευράς «Ενωσης».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σε «ναυάγιο» οδηγήθηκε η προσπάθεια απόκτησης του Γκαμπριέλ Σίλβα από τον Παναθηναϊκό, αφού η Ουντινέζε προτίμησε τελικά την πρόταση της γαλλικής Σεντ Ετιέν από εκείνη των «πρασίνων». Ετσι, η ελληνική ομάδα υποχρεώνεται πλέον να περάσει σε εναλλακτικές λύσεις για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Χουλτ στην αριστερή πλευρά.

ΛΑΜΙΑ: Η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού Παναγιώτη Λινάρδου, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Βέροια. Αυτή ήταν η 13η προσθήκη παίκτη στην ομάδα της Φθιώτιδας, ενόψει της συμμετοχής στη Super League τη νέα σεζόν.

Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα για 1η και 2η αγωνιστική

Γνωστοποιήθηκε χτες από τη Super League το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Super League, το οποίο ξεκινά στις 19 Αυγούστου με τρία παιχνίδια. Από τους ισχυρούς ο Ολυμπιακός μπαίνει πρώτος στη μάχη, υποδεχόμενος στο άδειο από θεατές «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την ΑΕΛ (21.30), ενώ την επομένη (20 Αυγούστου) η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο επίσης άδειο ΟΑΚΑ (19.15), την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ παίζει στη Λιβαδειά και στις 21.30 ο Παναθηναϊκός στα Χανιά με τον Πλατανιά. Τη δεύτερη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός παίζει πάλι Σάββατο (26/8, 21.30) στη Λαμία, ενώ μια μέρα μετά (27/8) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 19.15 τον Λεβαδειακό στην άδεια Λεωφόρο, ο ΠΑΟΚ την ίδια ώρα αναμετράται με την Κέρκυρα στην άδεια Τούμπα και η ΑΕΚ παίζει στις 21.30 στους Ζωσιμάδες με τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ