Τρίτη 8 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
Διπλή επιτυχία στο Παγκόσμιο εφήβων - νεανίδων

Με δύο μετάλλια, ένα αργυρό και ένα χάλκινο, ολοκλήρωσε την παρουσία της η ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στη Λιθουανία. Συγκεκριμένα, στον τελικό της δίκωπου νεανίδων το ελληνικό πλήρωμα, αποτελούμενο από τις Μαργαρίτα Γεωργιάδη και Χριστίνα Μπούρμπου, κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση τερματίζοντας σε 7.38.79, πίσω από το πλήρωμα της Ρουμανίας που πρώτευσε με 7.35.83. Το χάλκινο μετάλλιο κατέληξε στη γερμανική ομάδα που τερμάτισε σε 7.40.95.

Το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα ήρθε από τη δίκωπο των εφήβων, όπου το δίδυμο των Χρήστου Στεργιάκα και Χαράλαμπου Ντιντενή, μετά από έναν συναρπαστικό τελικό, όπου οι θέσεις του βάθρου κρίθηκαν μέσα σε περίπου 6 δευτερόλεπτα, τερμάτισε στην τρίτη θέση με 6.40.97. Την πρωτιά πήρε το πλήρωμα από την Αυστραλία με χρόνο 6.34.05 και τη δεύτερη θέση η Λευκορωσία με 6.37.07.

Η τρίτη ελληνική συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν στο τετραπλό σκιφ των εφήβων, με τους Γκαϊδατζή Πέτρο - Σχιζοδήμο Γρηγόρη - Τσαλικίδη Βασίλη - Μαρόκο Γιάννη, οι οποίοι προσπάθησαν για το καλύτερο απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους, για να πάρουν τελικά την 6η θέση στον μεγάλο τελικό με χρόνο 6.16.39.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ