Σάββατο 12 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
AΓΓΛΙΑ
Ωρα για Πρέμιερ Λιγκ

Το κυρίως μέρος της πρώτης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας, που διεξάγεται σήμερα και αύριο, συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα αυτό το Σαββατοκύριακο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι εκτός έδρας δοκιμασίες αρκετών από τις ισχυρές ομάδες.

Η περσινή δευτεραθλήτρια Τότεναμ φιλοξενείται από τη Νιουκάστλ (αύριο στις 15.30, Cosmote Sports 1), που επέστρεψε στην κατηγορία ιδιαίτερα φιλόδοξη. Δοκιμασία περιμένει και την Μάντσεστερ Σίτι, που θα αγωνιστεί στην έδρα της επίσης νεοφώτιστης στην κατηγορία Μπράιτον (σήμερα στις 19.30, Cosmote Sports 1). Δύσκολο ξεκίνημα περιμένει και τη Λίβερπουλ, που θα αγωνιστεί εκτός έδρας με αντίπαλο τη Γουότφορντ (σήμερα στις 14.30, Cosmote Sports 1).

Στα αξιοσημείωτα της πρεμιέρας και η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την πάντα υπολογίσιμη και ικανή για ζημιά Γουέστ Χαμ, στο «Ολντ Τράφορντ» (αύριο στις 18.00, Cosmote Sports 1). Αντίθετα, η πρωταθλήτρια Τσέλσι έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Μπέρνλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (σήμερα στις 17.00, Cosmote Sports 1), θέλοντας να «ρεφάρει» την ήττα της στο Community Shield (το αγγλικό Σούπερ Καπ) από την Αρσεναλ.

Αλλα ματς: Γουέστ Μπρομ - Μπόρνμουθ, Κρίσταλ Πάλας - Χάντερσφιλντ, Σαουθάμπτον - Σουόνσι, Εβερτον - Στόουκ Σίτι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ