Σάββατο 12 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Καταρτίστηκαν οι όμιλοι της β' φάσης

Στον 5ο όμιλο, όπου θα βρεθούν Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης, και στον 8ο, όπου θα μετάσχουν μεταξύ άλλων Παναθηναϊκός και ΑΕΛ, δείχνει να συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον κατά την β' φάση των ομίλων στο Κύπελλο. Χτες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση από την ΕΠΟ από την οποία προέκυψαν οι 8 όμιλοι της πρώτης φάσης, που αποτελούνται από τέσσερις ομάδες της Super League και της Football League. Η έναρξη των αγώνων προγραμματίστηκε για το διήμερο 19 - 20 Σεπτέμβρη.

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο θα πάρουν οι δύο πρώτες της βαθμολογίας. Σημειώνεται πως οι αγώνες θα είναι μονοί και στον κάθε όμιλο θα γίνουν 3 παιχνίδια. Οι ομάδες της Super League θα δώσουν δύο αγώνες εκτός και έναν αγώνα εντός έδρας και οι ομάδες της Football League το ακριβώς αντίστροφο.

1ος όμιλος: Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Ηρακλής. 2ος όμιλος: ΠΑΟΚ, Λεβαδειακός, Απόλλων Πόντου, νικητής α' γύρου. 3ος όμιλος: ΑΕΚ, Λαμία, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα. 4ος όμιλος: Ατρόμητος, Κέρκυρα, Τρίκαλα, Σπάρτη. 5ος όμιλος: Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Αχαρναϊκός, Κισσαμικός. 6ος όμιλος: Ξάνθη, Παναιτωλικός, Εργοτέλης, Πανσερραϊκός. 7ος όμιλος: Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Αρης, Παναιγιάλειος. 8ος όμιλος: Παναθηναϊκός, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναχαϊκή.

Η α' φάση

Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί ένας διπλός αγώνας, στις 19 - 20/8/2017 (1ος) και 29 - 30/8/2017 (2ος). Σε αυτόν κληρώθηκαν να αγωνιστούν ο Αιγινιακός με τη Βέροια. Η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού αυτού θα προκριθεί στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης τοποθετούμενη στον 2ο όμιλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ