Σάββατο 12 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Αλλαγή φρουράς» με Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι από χτες ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, μόλις μια βδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος

Eurokinissi

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι από χτες ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, μόλις μια βδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος
Mόλις δέκα μέρες μετά την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας (για τον γ' προκριματικό του Europa League) και μια βδομάδα πριν το ξεκίνημα της Super League, στον ΠΑΟΚ υπήρξε χτες αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο Σέρβος Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς, μετά από μόλις 57 μέρες στον πάγκο του ΠΑΟΚ και απολογισμό μία νίκη και μία ισοπαλία στα επίσημα ματς για το Europa League, απολύθηκε. Τη θέση του αναλαμβάνει πλέον ο πρώην τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ. Ο Ρουμάνος τεχνικός στις αρχές του καλοκαιριού, μετά τη λήξη της συνεργασίας με τον Βλάνταν Ιβιτς, αποτελούσε έναν από τους βασικούς υποψήφιους για να αναλάβει τον «Δικέφαλο του Βορρά», ωστόσο η συνεργασία δεν είχε προχωρήσει τότε. Οι πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να συνάπτουν συμβόλαιο συνεργασίας για 2 χρόνια.

Στην επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ όσον αφορά το «διαζύγιο» με τον Στανόγεβιτς, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως ο Σέρβος είναι καλός προπονητής, όχι όμως αυτός που χρειαζόταν η ομάδα αυτήν την περίοδο. Οσον αφορά την πρόσληψη Λουτσέσκου, αφού διευκρινίζεται ότι ήταν ομόφωνη απόφαση της διοίκησης και του αθλητικού διευθυντή, επισημαίνεται η εμπειρία του Ρουμάνου τεχνικού από το ελληνικό πρωτάθλημα ως βασικός λόγος της επιλογής.

Η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, αφού ο Στανόγεβιτς είχε πέσει σε δυσμένεια εξαιτίας των μέτριων εμφανίσεων της ομάδας, και παρά την πρόκριση στον επόμενο γύρο των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Από την άλλη, το κλίμα βάρυνε και από τις δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού, με τις οποίες εξέφρασε αμφιβολίες για το κατά πόσο η ομάδα μπορεί να πετύχει τους στόχους της.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πλήγμα με Εμενίκε

Δυσάρεστα νέα για τον Ολυμπιακό με τον Εμενίκε. Ο Νιγηριανός φορ, που χτύπησε στο φιλικό με τον Ατρόμητο, υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός δράσης για 2 - 3 βδομάδες, χάνοντας τα παιχνίδια με τη Ριέκα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΑΕΚ: Με κόσμο στο ντέρμπι

Χαμόγελα σκόρπισε στην ΑΕΚ η κλήρωση της ΕΠΟ για τους προκριματικούς ομίλους του Κυπέλλου, που έφερε την «Ενωση» γηπεδούχο στον πρώτο αγώνα του ομίλου της με αντίπαλο τη Λαμία, το διήμερο 19 - 21 Σεπτέμβρη. Κι αυτό γιατί με τα νέα δεδομένα, στον αγώνα αυτό η ΑΕΚ θα συμπληρώσει την τιμωρία των τριών αγωνιστικών που της έχει επιβληθεί, μετά και τις αναμετρήσεις με Λάρισα και Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι θα υποδεχτεί με κόσμο τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διάψευση από Μολέδο

Την φημολογία που υπήρξε τις τελευταίες μέρες και τον ήθελε να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό διέψευσε ο Ροντρίγκο Μολέδο. Ο 29χρονος αμυντικός τόνισε ότι όχι μόνο δεν σκέφτεται να φύγει από την Αθήνα, αλλά αντίθετα περιμένει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τεστάρουν δυνάμεις ΑΕΚ και Παναθηναϊκός (2024-07-18 00:00:00.0)
«Πράσινο φως» από την UEFA στον Αρη (2022-05-26 00:00:00.0)
Συμφωνία ΠΑΟΚ - Φερέιρα (2019-07-02 00:00:00.0)
Πρεμιέρα στα δύσκολα (2018-09-20 00:00:00.0)
Nα δείξει αλλαγμένος (2017-08-17 00:00:00.0)
«Με το ένα πόδι» στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός (2017-07-27 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ