Τρίτη 5 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δραστηριότητα σωματείων στην Αττική

Πικετοφορίες στις 8 και 9 Σεπτέμβρη

Πικετοφορίες στις 8 και 9 Σεπτέμβρη διοργανώνουν σωματεία και μαζικοί φορείς, μετά από κάλεσμα της Γραμματείας Αττικής του ΠΑΜΕ. Παράλληλα, προετοιμάζουν με εξορμήσεις και περιοδείες στους χώρους δουλειάς τη συμμετοχή των εργαζομένων.

Οι πικετοφορίες που έχουν οριστεί είναι οι εξής:

  • Την Παρασκευή 8/9:

Καλλιθέα, 7 μ.μ., πλατεία Δαβάκη

Περιστέρι, 7 μ.μ., πλατεία Δημαρχείου

  • Το Σάββατο 9/9:

Αθήνα, 11 π.μ., πλατεία Ομονοίας

Πειραιάς, 10.30 π.μ., πλατεία Καραϊσκάκη

Λαύριο, 11 π.μ., Αγαλμα Μεταλλωρύχων

Ελευσίνα, 11 π.μ., πλατεία Ηρώων

Εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς

Με τους εργαζόμενους στα εργοτάξια του Μουσείου Γουλανδρή στο Παγκράτι και της ΑΓΓΕΜΑΡ στην Καλλιθέα, καθώς και με τους εργαζόμενους στα οχτάμηνα του δήμου Χαλανδρίου συζήτησε χτες το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας. Σήμερα, Τρίτη, συνεχίζει τις εξορμήσεις σε εργοτάξιο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και Αγ. Δημητρίου.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες (ΣΕΤΗΠ) οργανώνει εξορμήσεις την Πέμπτη 7/9 στο ΝΥΜΑ ΟΤΕ και την Παρασκευή 8/9 στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ.

Το Σωματείο Επισιτισμού - Τουρισμού (Παράρτημα Δυτικής Αθήνας) αύριο, Τετάρτη 6/9, στις 6 μ.μ., προγραμματίζει περιοδείες σε μεγάλες επισιτιστικές αλυσίδες.

Στο Περιστέρι, προγραμματίζονται περιοδείες από σωματεία από τους κλάδους Βιομηχανίας - Τροφίμων - ΟΤΑ - Φαρμάκου - ΕΛΤΑ.

Στον Πειραιά περιοδείες σε χώρους δουλειάς θα γίνουν σήμερα από τα Σωματεία Εμποροϋπαλλήλων και το Παράρτημα Πειραιά του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ