Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
«ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ»
Καταγγέλλει τα προεδρεία των Ομοσπονδιών στα Σώματα Ασφαλείας

Τα προεδρεία των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ) για την πραγματοποίηση και φέτος μιας ξεχωριστής, διασπαστικής και συντεχνιακής κινητοποίησης στη ΔΕΘ την ερχόμενη Παρασκευή κατήγγειλε η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών» στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος.

«Για μία ακόμη φορά, οι εκπρόσωποι του κυβερνητικού συνδικαλισμού πήραν απόφαση να "διαμαρτυρηθούμε" μια μέρα πριν από όλους τους άλλους εργαζόμενους και το λαό. Ξεχωριστά από τα αδέλφια μας, τα παιδιά μας, τους γονείς μας που πλήττονται το ίδιο με εμάς από τις αντιλαϊκές πολιτικές και αυτής της κυβέρνησης, γιατί αυτό βολεύει χρόνια τώρα όλες τις κυβερνήσεις, να μας κρατάνε χωρίς βασικά δικαιώματα, μακριά από το υπόλοιπο εργατικό - λαϊκό κίνημα, για να μην "ξεστρατίσουμε" και σηκώσουμε κεφάλι», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σχετική ανακοίνωση της ΕΑΚΠ.

«Συναδέλφισσες - συνάδελφοι, οι εξελίξεις μας επιβεβαιώνουν, δεν εξαιρεθήκαμε από κανένα αντεργατικό - αντιλαϊκό μέτρο (...) Συνεχίζουμε να οργανώνουμε τον αγώνα για τα δικαιώματά μας, ενάντια στις πολιτικές που μας εξοντώνουν. Καλούμε τα προεδρεία των ΣΑ να εξαγγείλουν συμμετοχή των ενστόλων στη ΔΕΘ στις 9 Σεπτέμβρη», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΑΚΠ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ