Κυριακή 10 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
Συνεχίζεται ο διαγωνισμός πρωτότυπου λογοτεχνικού έργου

Σε εξέλιξη είναι ο διαγωνισμός πρωτότυπου λογοτεχνικού έργου, που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων του Κόμματος. Ο ανοιχτός διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 30 Νοέμβρη και αφορά πρωτότυπο λογοτεχνικό έργο στις κατηγορίες νουβέλας, διηγήματος, ποίησης, θεάτρου, παιδικού διηγήματος, που θα εκφράζει (μέσα από τις σχέσεις, τις καταστάσεις και τις διεργασίες στη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα) την αναγκαιότητα του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Η ΚΕ του ΚΚΕ καλεί λογοτέχνες, ποιητές, θεατρικούς συγγραφείς, όλους όσοι ασχολούνται με την πεζογραφία, την ποίηση, το θέατρο, συγκινούνται και εμπνέονται από το ιδανικό της κοινωνικής απελευθέρωσης και εκτιμούν το ρόλο του ΚΚΕ στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, όπως και την προσφορά του στην ανάπτυξη των τεχνών και του προοδευτικού καλλιτεχνικού έργου, να συμβάλουν στο διαγωνισμό με τη δημιουργική συμμετοχή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ολόκληρη την ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ, τους όρους συμμετοχής και την κριτική επιτροπή, σε ειδική σελίδα στον διαδικτυακό ιστότοπο του Κόμματος, www.kke.gr. Η μετάβαση γίνεται μέσω γραφικού που υπάρχει στην αρχική σελίδα του ιστότοπου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ