Παρασκευή 22 Σεπτέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
43ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Πολύχρωμος χαρούμενος Παιδότοπος

Με χαρούμενα παιδικά τραγούδια ξεκίνησαν χτες οι δραστηριότητες του «Παιδότοπου», καθώς μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν σε ένα περιβάλλον γεμάτο πλανήτες, γαλαξίες, διαστημόπλοια και μια εικόνα του Γιούρι Γκαγκάριν, δίπλα στον οποίο μπορούν να βγάζουν φωτογραφίες τα παιδιά ως... μικρά αστροναυτάκια!

Τα παιδιά έφτιαχναν με απλά υλικά, όπως χαρτόνι και αλουμινόχαρτο, τη Σελήνη και έμαθαν πράγματα για αυτήν! Το καλλιτεχνικό εργαστήρι επιφύλασσε μια έκπληξη στα κορίτσια, τα οποία στόλισαν τις δικές τους μπαλαρίνες ακούγοντας για την ιστορία της διάσημης χορεύτριας των μπαλέτων Μπολσόι, Μάγια Πλισέτσκαγια.

Οι κατασκευές συνεχίστηκαν με το ζωγραφιστό κολάζ «Αθλητισμός για όλους!» και το πρόγραμμα συνεχίστηκε με αθλοπαιδιές, όπου όμως συναγωνίζονταν και οι γονείς.

Φυσικά, δεν έλειπαν και τα λατρεμένα στα παιδιά μουσικοκινητικά παιχνίδια. Με οδηγό ένα τυμπανάκι, τα παιδιά παίζουν, γνωρίζονται, συνεργάζονται, διασκεδάζουν κι αργότερα μαζεύονται σε ένα μεγάλο κύκλο για να ακούσουν ένα λαϊκό παραμύθι.

H μέρα έκλεισε με παράσταση Καραγκιόζη από το θίασο του Γιώργου Ταρουνά.

Δεν έλειπε το εργαστήρι κατασκευής θεατρικής κούκλας από το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ