Τρίτη 3 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
Ζητά εκπαιδευτικούς για το Λαϊκό Φροντιστήριο

Για μία ακόμη χρονιά ξεκινούν τα μαθήματα στο Λαϊκό Φροντιστήριο που λειτουργεί ο δήμος Χαϊδαρίου, το οποίο, όπως σημειώνει ο δήμος, «δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά, ιδιαίτερα σε εκείνα που η οικογένειά τους αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, να βοηθηθούν από έμπειρους καθηγητές και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους».

Ο δήμος ενημερώνει ότι τη φετινή χρονιά ξεκινούν 110 μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, από όλες τις τάξεις, και μαζί τους ξεκινούν 20 καθηγητές όλων των ειδικοτήτων (μαθηματικοί, φιλόλογοι, φυσικοί, βιολόγοι, χημικοί κ.λπ.), που στηρίζουν την προσπάθεια εντελώς εθελοντικά και αφιλοκερδώς, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του Φροντιστηρίου.

Για την ακόμα πληρέστερη κάλυψη των διδακτικών αναγκών, ο δήμος Χαϊδαρίου καλεί για εθελοντική προσφορά καθηγητές να συμβάλλουν με τις γνώσεις τους, τις διδακτικές τους ικανότητες και να προσφέρουν τη δυνατότητα στα παιδιά να μάθουν, να ανταποκριθούν στις εξετάσεις, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο μέλλον γι' αυτά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 2132047237 (κα Μπελτεγρή). Συγκεκριμένα, ζητούνται εκπαιδευτικοί για τα παρακάτω αντικείμενα:

  • Χημεία και Φυσική Γυμνασίου
  • Αρχαία, Εκθεση, Φυσική και Μαθηματικά Α' Λυκείου
  • Βιολογία Β' Λυκείου
  • Ιστορία και Μαθηματικά Γ' Λυκείου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ