Τρίτη 3 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟΒ Δ. Πύλης Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, στην καφετερία «Λέων». Θα παρουσιαστεί η Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ και θα προβληθεί σχετικό βίντεο - αφιέρωμα.

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πιερίας καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Οι κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ».

Αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στην ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21), με θέμα: «Εξελίξεις στην Υγεία - Πρόνοια - Ειδική Αγωγή και η οργάνωση του αγώνα μας».

Το Σάββατο 7 Οκτώβρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ ΜΜΕ Αττικής καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας (Τροίας 36, Βικτώρια). Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ.

-- Η ΚΟ Καρύστου διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η πρόταση του ΚΚΕ για το σχολείο των λαϊκών αναγκών», στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας». Θα μιλήσει η Αγγελική Γκούσκου, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση σοβιετικής αφίσας με θέμα «Τα επιτεύγματα του σοσιαλισμού στον τομέα της Εκπαίδευσης» και έκθεση βιβλίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ