Τρίτη 10 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αύριο το πανθεσσαλικό συλλαλητήριο - απάντηση στην κυβερνητική κοροϊδία

Με μαζικό και μαχητικό πανθεσσαλικό συλλαλητήριο ενάντια στην κοροϊδία της «δίκαιης» ανάπτυξης που διαλαλεί η κυβέρνηση, θα προϋπαντήσουν οι Θεσσαλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, μικρομεσαίοι αγρότες και ΕΒΕ, νέοι και γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, ο οποίος, αύριο Τετάρτη, θα μιλήσει στο «αναπτυξιακό συνέδριο Θεσσαλίας» που οργανώνει η κυβέρνηση, μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ., στην πλατεία της συνοικίας Αβέρωφ, στη Λάρισα, οργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Καρδίτσας και Τρικάλων και, μέχρι στιγμής, συμμετέχουν πάνω από 45 εργατικά σωματεία, πάνω από 25 Αγροτικοί Σύλλογοι, οι Σύλλογοι Γυναικών των τεσσάρων θεσσαλικών νομών, οι Σύλλογοι Φοιτητών Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και των Εστιακών Φοιτητών του ΤΕΙ Θεσσαλίας, οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις και άλλοι μαζικοί φορείς της περιοχής.

Στα καλέσματά τους προς τους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους αγρότες, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων τονίζουν ότι η «δίκαιη ανάπτυξη» που επαγγέλλεται η κυβέρνηση, με τη στήριξη των άλλων αστικών κομμάτων, καθώς και της τοπικής διοίκησης, δεν είναι προς όφελος των εργατών, των ανέργων, των φτωχών αγροτών και ΕΒΕ, αλλά εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, γενικότερα των εκμεταλλευτών τους.

Περιοδείες του ΚΚΕ

Εξάλλου, για την ενημέρωση του λαού της περιοχής σχετικά με το τι πραγματικά σημαίνει η ανάπτυξη που ευαγγελίζεται και προωθεί η κυβέρνηση, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στους νομούς της Θεσσαλίας έχουν οργανώσει, εδώ και μέρες, μια πλατιά ενημερωτική εξόρμηση, με περιοδείες, συζητήσεις και ομιλίες στους χώρους δουλειάς, στις πόλεις και στα χωριά της περιοχής.

Περιοδείες κλιμακίων του Κόμματος σήμερα θα γίνουν:

-- Στα Τρίκαλα, στο Αμαξοστάσιο του δήμου Τρικκαίων, στις 7 π.μ., με επικεφαλής τον Γιώργο Καΐκη, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας. Στις υπηρεσίες της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης - Αποχέτευσης Τρικάλων, στις 8.30 π.μ., και στις υπηρεσίες της Εφορίας Τρικάλων, στις 10 π.μ., με επικεφαλής την Ελένη Κοτούπα, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας. Στο Ιδρυμα Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, στις 2 μ.μ., με επικεφαλής τον Σωτήρη Σωτηρόπουλο, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Στη Λάρισα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, στις 10 π.μ., και στο ΕΚΑΒ, στις 11.30 π.μ., με επικεφαλής τον Αγγελο Σίμο, μέλος της ΤΕ. Στα δημόσια ΑΙΕΚ, με επικεφαλής τον Παν. Κοδέλα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συσκέψεις - περιοδείες Οργανώσεων του ΚΚΕ (2021-11-02 00:00:00.0)
Με τα τρακτέρ στις συγκεντρώσεις οι αγρότες της Θεσσαλίας (2018-11-24 00:00:00.0)
Προετοιμασίες για πανθεσσαλικό συλλαλητήριο (2017-10-05 00:00:00.0)
Συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς και τα χαράτσια (2017-09-29 00:00:00.0)
Συνεχίζουν στους δρόμους του αγώνα (2017-06-28 00:00:00.0)
Προετοιμάζονται για τις νέες κινητοποιήσεις (2005-11-09 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ