Πέμπτη 12 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΙΔΕΙΑ
Λαϊκά Φροντιστήρια

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες σωματείων και Λαϊκών Επιτροπών σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά και σε άλλες πόλεις για το στήσιμο και τη λειτουργία Λαϊκών Φροντιστηρίων Αλληλεγγύης, που προσφέρουν δωρεάν μαθήματα, στηρίζοντας μαθητές που οι οικογένειές τους δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε ένα τέτοιο κόστος.

Σε αυτό το πλαίσιο, άρχισαν τα μαθήματα του λαϊκού διδασκαλείου που λειτουργεί η Λαϊκή Επιτροπή Αιγάλεω για μαθητές Λυκείου, η οποία προσκαλεί καθηγητές και καθηγήτριες που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 697 323 4447 ή 694 300 2159 ή 210 5902622. Προς το παρόν υπάρχει ανάγκη για τρεις φιλολόγους και έναν μαθηματικό, σημειώνει η Λαϊκή Επιτροπή.

Επίσης, το Συνδικάτο Μετάλλου Νομού Εύβοιας παίρνει την πρωτοβουλία για ίδρυση Λαϊκού Φροντιστηρίου ως απάντηση στον ταξικό χαρακτήρα του αποκλεισμού των παιδιών της λαϊκής οικογένειας από την Εκπαίδευση. Στο πλαίσιο αυτό, καλεί συνδικάτα, συνδικαλιστικές οργανώσεις, άνεργους, εκπαιδευτικούς, συλλόγους γονέων, γονείς και μαθητές σε πλατιά σύσκεψη - συζήτηση για τους σκοπούς, τους όρους λειτουργίας και την έναρξη του Λαϊκού Φροντιστηρίου, την Κυριακή 15 Οκτώβρη, στις 18.30, στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ