Πέμπτη 12 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Ξεκίνησε η λειτουργία του με μαθήματα και εκδηλώσεις

«

Οι κόκκινοι καρποί του Οκτώβρη στην Τέχνη και τον Πολιτισμό» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ., στον Πολυχώρο Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Πάτρα. Θα μιλήσει ο Φώτης Αραβαντινός, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ. Την ομιλία θα πλαισιώσουν έργα καλλιτεχνών που εμπνεύστηκαν από την Οκτωβριανή Επανάσταση, με ηχητικά αποσπάσματα και ποιήματα.

Ο Πολυχώρος της ΚΝΕ στην Πάτρα ξεκίνησε τα μαθήματα στις αρχές Οκτώβρη και στόχος του είναι όλο και περισσότεροι νέοι να έρθουν σε επαφή με τον αυθεντικό λαϊκό πολιτισμό, το μαρξιστικό βιβλίο και την προοδευτική λογοτεχνία, να γνωρίσουν την κοσμοθεωρία και την Ιστορία του ΚΚΕ.

Οι αιτήσεις εγγραφής παραμένουν ανοιχτές για τα Τμήματα Θεάτρου, Παραδοσιακού Χορού, Εικαστικών και Φωνητικής. Οι ώρες λειτουργίας είναι 10.00 - 14.00 και 18.00 - 21.00, για όποιον επιθυμεί να έρθει σε επαφή με την Τέχνη, να εκφραστεί και να αξιοποιήσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του συμμετέχοντας στις καλλιτεχνικές ομάδες, κόντρα στην υποκουλτούρα και τη «μαζική εκτόνωση» που πλασάρει το σύστημα.

Στο χώρο λειτουργούν επίσης Βιβλιοθήκη καθώς και στούντιο για πρόβες και ηχογραφήσεις για συγκροτήματα και μουσικούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ