Τρίτη 17 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Καθημερινές και πολύμορφες δραστηριότητες

Κάθε μέρα, σε όλη την Ελλάδα, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ξεδιπλώνουν πολύμορφες πρωτοβουλίες για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Συσκέψεις, ομιλίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, προβολές ταινιών περιλαμβάνονται στον προγραμματισμό των Οργανώσεων. Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα Τρίτη:

-- Στις 7 μ.μ., στη Θεσσαλονίκη, στα γραφεία της Χαριλάου, σύσκεψη με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ», με ομιλητή τον Κώστα Κουκούλα, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 5.30 μ.μ., η ΤΕ Ηρακλείου, στον κινηματογράφο «Βιτσέντζος Κορνάρος» (Μαλικούτη 18), παρουσιάζει εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής» αφιερωμένες στην Οκτωβριανή Επανάσταση, με ομιλήτρια την Σόσα Φουντούλη, μέλος της ΕΠ Κρήτης. Θα ακολουθήσει προβολή ντοκιμαντέρ του ΚΚΕ αφιερωμένο στην Οκτωβριανή Επανάσταση.

Αύριο Τετάρτη:

-- Στις 6 μ.μ., στη δημόσια βιβλιοθήκη Βέροιας, βιβλιοπαρουσίαση των εκδόσεων «Η πορεία των μπολσεβίκων προς την νίκη» και «Από την μαχητική πείρα των μπολσεβίκων», με ομιλητή τον Ευθύμη Δημάκη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.

-- Στις 7 μ.μ., στη Θεσσαλονίκη, στα γραφεία της Κρήνης, σύσκεψη με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ», με ομιλητή τον Αριστείδη Θάνο, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 5.30 μ.μ., η ΤΕ Ηρακλείου προβάλλει στον κινηματογράφο «Βιτσέντζος Κορνάρος» την ταινία «Οκτώβρης, Δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο», του Σεργκέι Αϊζενστάιν.

-- Στην Κοζάνη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Αιανής, θα προβληθεί βίντεο και θα παρουσιαστεί η διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Αριστείδης Λαμπαδάς, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Κοζάνης.

Την Πέμπτη 19 Οκτώβρη:

-- Στην Καβάλα, στις 7 μ.μ., στον κινηματογράφο «Απόλλων» θα προβληθεί η ταινία «Οκτώβρης» του Σ. Αϊζενστάιν (είσοδος ελεύθερη).

-- Στην Καλαμπάκα, στις 7.30 μ.μ., στο καφενείο «Δούρειος» (δίπλα στο ΚΤΕΛ), εκδήλωση με παρουσίαση της διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ και προβολή ντοκιμαντέρ.

Την Παρασκευή 20 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ιτέας προβάλλει στο Κυριακοπούλειο την ταινία «Πώς δενότανε τ' ατσάλι» του Μ. Ντονσκόι, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ν. Οστρόφσκι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ